Mon06242024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Na terenima Promenade zagrevanje basketaša za spektakl u Novom Sadu

Na terenima Promenade zagrevanje basketaša za spektakl u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na takmičenje “Put oko sveta“ koje će biti održano u subotu, 18. maja 2019. godine, na terenima novosadskog šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.

            Takmičenje je osmišljeno kao zajedničko zagrevanje najboljih basketaša sveta i njihovih sugrađana za basket spektakl u centru Novog Sada pod nazivom "NOVI SAD ULTRA CHALLENGER” u organizaciji FIBA-e i basket klubova “Novi Sad 3x3”  i “Liman 3x3“, koji će biti održan na Trgu Slobode od 24. do 25. maja. Ulaz za sve posetioce je slobodan.
            Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, prijavili su se  putem sajta https://promenadanovisad.rs/, a kako je interesovanje bilo veliko, prijave su zatvorene i pre predviđenog roka. Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu. Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem.
            Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade iz šoping centra Promenada od Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si.

Jelena Galetin Žakić
Agencija GALETIN

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com