Mon06012020

Poslednja izmena:09:11:35 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA SAJAM ZA PENZIONERE U PETAK I SUBOTU NA NOVOSADSKOM SAJMU

SAJAM ZA PENZIONERE U PETAK I SUBOTU NA NOVOSADSKOM SAJMU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Šesti sajam za penzionere biće održan u petak, 24. i subotu, 25. maja u Auli Novosadskog sajma, a ulaz je besplatan.
            Manifestacija pod sloganom „Za bezbriznu starost“ će u potpunosti biti posvećena najstarijim sugrađanima i sugrađankama koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane. Biće to prilika i da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme i zaborave usamljenost.

            Na Sajmu će se predstaviti više od 60 izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.
Posetioci će oba dana, i petak i subotu, od 10 do 18 časova, moći da uživaju u veoma raznovrsnoj ponudi i programu koji ih očekuje na Sajmu za penzionere. U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.
            Cilj manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.
Sve penzionere i penzionerke očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i aktivnosti koji će obeležiti VI Sajam za penzionere.

Služba planiranja, korporativnih i marketing komunikacija
Novosadskog sajma

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar