Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE USPEŠNA PROMOCIJA PROJEKTA GOLFOM KROZ REGION U TEMIŠVARU

USPEŠNA PROMOCIJA PROJEKTA GOLFOM KROZ REGION U TEMIŠVARU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

            Projekat Golfom kroz region, uspešno je predstavljen u Temišvaru ( Rumunija). U restoranu Lloyd održana je konferencija za medije, na kojoj su se prisutnima obratili generalni konzul Srbije u Temišvaru, gospodin Vladan Tadić, predsednik Udruženja Srba u Temišvaru, gospodin Ognjan Krstić, predsednik opštine Žabalj, gospodin Čedomir Božić, direktor Turističke organizacije, gospođa Marija Čupić i domaćin restorana Lloyd, gospodin Javor Radenković.

            Interesovanje medija nije izostalo, tako da je na konferenciji bilo prisutno više od 10 predstavnika, štampanih i elektronskih, medija.
            Turistička ponuda opštine po prvi put je samostalno predstavljena i građanima Temišvara na Trgu Pobede u centru grada.
            Pored najveće atrakcije opštine Žabalj – golf terena, prezentovana je i tematska  ruta Put sira i meda. Svi zainteresovani mogli su degustirati proizvode PG Radišić, Vinarije Botić , PG Radanov i destilerije Two doves. Prezentaciju je upotpunila muzika tamburaškog orkestra Da zna zora i golf maskota.
            Ovom prilikom zahvaljujemo se na pomoći oko realizacije promocije Generalnom konzulatu Srbije u Temišvaru i gospodinu Javoru Radenkoviću, vlasniku restorana Lloyd.

Jelena Ilić,
TOO Žabalj

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com