Sun05262024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Poziv privrednicima za II Regionalni poslovni forum

Poziv privrednicima za II Regionalni poslovni forum

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim sajmom, i Evropskom mrežom preduzetništva, po drugi put organizuju Regionalni poslovni forum koji će trajati od 1. do 4. oktobra 2019. godine.

            Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.
Regionalni poslovni forum nudi mogućnost zainteresovanim privrednicima da iznesu i predstave svoj poslovni potencijal i ideje i da se povežu sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija. Ovogodišnji Regionalni poslovni forum održaće se u vreme trajanja 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma u Novom Sadu.
            Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.
            Sektori koji će biti predstavljeni su: poljoprivreda i prehrambena industrija, metalo-prerađivačka industrija, prateće komponente u automobilskoj industriji, informacione tehnologije i turizam.
            Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link http://rbf2019novisad.talkb2b.net/i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj  trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.
            Za dodatne informacije posetite: rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com