Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back KULTURA MUZIKA Dve nedelje do početka 10. jubilarnog ARLEMM-a

Dve nedelje do početka 10. jubilarnog ARLEMM-a

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Na Gradskom trgu u Požegi, u saradnji sa Sportsko- kulturnim centrom Požega, otvorena je izložba fotografija „Umetnički karavan“ koja prikazuje prvih deset godina u životu Ariljske letnje muzičke manifestacije i najavljuje početak jubilarnog ARLEMM-a. Edukativni i koncertni programi manifestacije ARLEMM održavaju se u Arilju od 20. jula do 4. avgusta 2019.

            ARLEMM 2019 biće otvoren u subotu, 20. jula 2019. godine, nastupom Ansambla Metamorfozis pod umetničkim rukovodstvom Saše Mirkovića, a isto veče na gradskom trgu u Arilju uz podršku Gete instituta iz Beograda, nastupiće nemački saksofonista Hajden Čizom sa svojim kvartetom. I ove godine, dešavanja će biti prenošena uživo na interenetu, putem Telenor mreže.
            ARLEMM manifestacija i ARLEMM art festival predstavljaju jedinstven doživljaj sa kvalitetnim muzičkim programom, u istorijskom, umetnički i eko uređenom prirodnom ambijentu, koji će ove godine oplemeniti nastupi Stefana Milenkovića, Divne Ljubojević i hora Melodi, Barselona balkan džipsi orkestra, orkestra MUZIKON, orkestra Metamorfozis, Del arno benda i mnogih drugih.
            Centralno mesto ARLEMM-a čine edukativni programi u kojima eminentni profesori i predavači umetničke muzike i primenjenih umetnosti, svakodnevno održavaju radionice za talentovanu decu i mlade koji dolaze u Arilje iz celog sveta. ARLEMM 2019 realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, u saradnji sa Opštinom i Bibliotekom Arilje, kompanijama Ekstrem intimo i Telenor.
            Više informacija o samoj manifestaciji i učesnicima možete pročitati na adresi: www.arlemm.rs. Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili +38169611767.

Tekst i foto: ARLEM tim

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com