Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE UZ ZAVRŠETAK 8. SAJMA OMLADINSKOG TURIZMA OPENS YOUTH FAIR 2019

UZ ZAVRŠETAK 8. SAJMA OMLADINSKOG TURIZMA OPENS YOUTH FAIR 2019

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Novog Sada dala je pun doprinos uspešnom, osmom po redu Sajmu omladinskog turizma OPENS YOUTH FAIR, održanom 02. i 03.07.2019. godine na Trgu slobode. Sajam je i ove godine obeležio spektakularni muzički program koji je tokom dve večeri okupio više od 10.000 ljudi.

            Pozitivne ocene izneli su i izlagači koji su na štandovima na centralnom gradskom trgu delili promotivne materijale i pozivali posetioce da obiđu njihove turističke destinacija ili brojne manifestacije koje će se dešavati ovoga leta. U KatoličkoJ porti, proizvođači hrane i pića, kao i raznorazni zanati, imali su svoju publiku, koja je tako na jednom mestu mogla da kupi domaće proizvode po popularnim cenama.
            Svi posetioci ovogodišnjeg Sajmu omladinskog turizma mogli su da se oprobaju u interaktivnim radionicama, kvizovima znanja, naprave sebi bezalkoholni koktel ili ponesu uspomene sa sajma u vidu zanimljivih poklona, majica koje su sami oslikali, fotografija napravljenih pomoću različitih kabina za fotografisanje.
            Turistička organizacija grada Novog Sada bila je tokom Sajma i EXIT-a domaćin brojnim novinarima iz zemlje i inostranstva. Više nego ikada ranije vladalo je interesovanje za posetu Novom Sadu upravo u periodu održavanja OPENS YOUTH FAIRA i najznačajnijeg muzičkog festivala EXIT. Turistička organizacije Srbije i TONS-a, tokom četiri dana trajanja EXIT festivala ugostila je 20-ak novinara iz Nemačke, Izraela, Mađarske, Grčke i Kine.
            Ekipi filmskog kanala Nacionalne televizije iz Кine CCTV 6, EXIT festival, odnosno Novi Sad, bio je prva stanica koju su obišli. Planirano je da pripreme 5 dvadesetominutnih reportaža o Srbiji za milionski auditorijum koji prati ovaj kanal Кineske nacionalne televizije.
Pored EXIT festivala, novinari koji su boravili u Novom Sadu, posetili su Frušku goru, Sremske Karlovce i Beograd.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com