Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Prijave za učešće na Poljo-festu su u toku

Prijave za učešće na Poljo-festu su u toku

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Najveća pod manifestacija Velikogospojinskih dana „Poljo-fest“ održaće se po sedmi put u Novom Bečeju od 23. do 25. avgusta.
             Ovaj sajam poljoprivredne mehanizacije i ove godine će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače i njihove posetioce. Uz podršku Pokrajinskog  sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo „Poljo-fest“ ima za cilj popularizaciju poljoprivredne proizvodnje.

Pored izložene mehanizacije najvećih proizvođača iz regiona, semenske robe i sredstava za zaštitu poljoprivrednih proizvoda, „Polјo-fest“ je i mesto za razmenu iskustava i znanja. Ono što karakteriše ovu najveću pod manifestaciju „Velikogospojinskih dana“ je takmičenje u veštini upravljanja traktorom, gde posetioci na licu mesta mogu da vide rad mašina i mehanizacije.     „Poljo-fest“ je poznat i po tome što se aktivno održavaju stručni paneli u okviru kojih  predstavnici državnih i pokrajinskih institucija, instituta i kompanija razgovaraju sa poljoprivrednim proizvođačima i na taj način imaju priliku da se povežu ne samo kroz razmenu mišljenja i iskustava već i kroz moguću saradnju. Poljoprivreda je svakako glavna delatnost opštine Novi Bečej,  tako da ne iznenađuje ni velika posećenost ove manifestacije.
            Prijave za učešće na „Poljo-festu“ još uvek traju, pa organizatori pozivaju sve zainteresovane kompanije i preduzeća iz oblasti agrara da požure sa rezervacijom mesta jer je broj izlagača ograničen. Prijave se vrše putem mejla: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na telefone: 063/777 1887, 64/2580 695 ili 063/525 924.
            „Poljo-fest“ se i ove godine pobrinuo da se svi posetioci dobro zabave. Drugi put za redom biće organizovano takmičenje u jahanju mehaničkog bika. Za najbolje se spremaju i vredne nagrade. Podsetimo, manifestacija „Velika Gospojina“ održava se tradicionalno u Novom
Bečeju po 26. put. U okviru ove manifestacije, sedmu godinu za redom uspešno se realizuje i kutak za poljoprivrednike.
            Što se tiče muzičkog programa na festivalu, organizatori očekuju najveću posećenost do sada. To nije isključeno imajući u vidu da će u muzičkom delu programa nastupati Zvonko Bogdan, bendovi Hladno pivo i Van Gogh, Dejan Petrović Big bend, mađarska rock grupa Pokolgep i Svetlana Ceca Ražnatović.

Sanja Veličković
General Manager
ExtoMedia

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com