Mon08032020

Poslednja izmena:01:39:07 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Super utorak i sjajna cena ulaznice od 200 dinara za sve filmove u bioskopu Cineplexx Promenada

Super utorak i sjajna cena ulaznice od 200 dinara za sve filmove u bioskopu Cineplexx Promenada

  • PDF

            Bioskop Cineplexx Promenada obradovaće svoju publiku u utorak, 27. avgusta, kada će cena za sve filmove iznositi 200 dinara*! Karte su u prodaji! Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Cineplexx Promenade. Na fantastičnu cenu od 200 dinara, vršiće se doplata samo za filmove u MX4D formatu.

            Uživanje uz trenutno najaktuelnije filmove, rashlađene bioskopske sale i najbolji mogući kvalitet slike i zvuka, zaštitni su znak bioskopa Cineplexx, koji će 27. avgusta nagraditi svoje verne posetioce super cenom ulaznica!
            Na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada prodefilovaće najveće zvezde Holivuda današnjice – Bred Pit i Leonardo Di Kaprio u filmu ,,Bilo jednom...u Holivudu“, devetom filmu proslavljenog i Oskarom nagrađenog reditelja Kventina Tarantina. Džejson Stetam i Dvejn Džonson u najprodavanijoj filmskoj franšizi ikada, ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“ prikovaće vas za sedišta u vratolomijama i akciji u pravom smislu te reči. ,,Kraljice zločina“, ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti, pokazaće nam kako je to kada dve žene preuzmu posao od svojih muževa koji su smešteni u zatvor.
            Diznijeva igrana verzija klasika ,,Kralj lavova“ opčinila je preko 200.000 gledalaca u Srbiji. Ne propustite priliku da saznate zašto je ovo jedan od najboljih filmova ove godine. Zavirite u Simbin svet ljubavi, lepote ali i izdaje i konačnog krunisanja. Za one koji su Simbu pratili davne 1994. tu je titlovana, a one mlađe koji se prvi put upoznaju sa njim, sinhronizovana verzija. Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je zaludeo svet, a sada je dobila još jedan filmski nastavak pod nazivom ,,Angry Birds Film 2“. Ptice i prasići udružuju se kako bi pobedili treću zajedničku opasnost koja preti njihovim ostrvima. Kada zajedničkim snagama krenu u pohod njihov avanturistički duh i izrazito humorističan stil osvojiće sve generacije gledalaca. I ovo ostvarenje očekuje vas u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.
Trejler filma ,,Bilo jednom u ...Holivudu“ – https://youtu.be/Q_PBDUkt5C0
Trejler filma ,,Angry Birds Film 2“ – https://youtu.be/q_AYa9IBIi4
Trejler filma ,,Kralj lavova“ – https://youtu.be/mOeED9UuUrQ
Trejler filma ,,Kraljice zločina“ - https://youtu.be/OK0Im5TmOSY
Celokupan repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs .
            Karte za Super utorak u bioskopu Cineplexx Promenada su u prodaji na blagajni bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba.

CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Galetin - Žakić

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar