Mon08032020

Poslednja izmena:01:39:07 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Za vikend u Osečinu na Sajam šljiva

Za vikend u Osečinu na Sajam šljiva

  • PDF

            Turistička organizacija „Podgorina“ i Opština Osečina ove godine po četrnaesti  put organizuju privredno-turističku, kulturno-zabavnu manifestaciju Sajam šljiva, čiji je cilj promocija i afirmacija šljive i proizvoda od ovog voća kao prepoznatljivog srpskog proizvoda po evropskim standardima.

            Na ovoj manifestaciji tradicionalno se okupljaju proizvođači i prerađivači šljive, poslovni ljudi, stručnjaci i naučni radnici, predstavnici institucija, svi čija delatnost je vezana za šljivarstvo, voćarstvo ili poljoprivredu, zatim ličnosti iz javnog života, brojni gosti, posetioci i turisti, koji cene negovanje izvornih vrednosti, ali i veruju u savremena dostignuća u ovoj oblasti.
            Sajam se održava 30. avgusta do 01. septembra 2019. godine u Osečini na prelepom prostoru Sportskog centra, Narodne biblioteke , Osnovne škole „Braća Nedić“ i ulicama varošice.
            Manifestacija Sajam šljiva ima međunarodni karakter. Ovogodišnji pokrovitelj je Vlada Republike Srbije preko resornih ministarstava.
            Ovom prilikom Vas pozivamo da posetite Sajam šljiva u Osečini i uverite se zašto smo najveća i najznačajnija privredno-turistička i kulturno-zabavna manifestacija u ovom delu Srbije.

Svetozar Gačić,
direktor TO „Podgorina“

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar