Wed04172024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Svečani prijem brucoša na FIMEK-u

Svečani prijem brucoša na FIMEK-u

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 15
  • Sledeća

            Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu  1.10.2019. godine u amfiteatru ,,Prof. dr Slavko Carić’’ upriličio je svečani prijem nove generacije studenata u školsku 2019/2020. godinu.

            Nakon intoniranja himne ,,Gaudeamus Igiture’’ prof. dr Dragan Soleša, dekan FIMEK-a  je brucošima poželeo dobrodošlicu i naglasio da će studenti tokom studija steći znanja i kompetencije koje će im obezbediti status najboljih u struci što im pružaju sva tri nivoa studija i obavezna praktična znanja koja će steći u mnogobrojnim kompanijama sa kojima FIMEK ima potpisane ugovore zajedno sa najsavremenijom metodologijom nastavnog procesa.
            Predstavili  su se mentori  koji će studentima biti podrška, njihovom napredovanju tokom studiranja na čelu sa prof. dr Draganom Solešom, mentorom na studijskom programu Informatika, prof. dr Jelena Bošković, mentor na studijskom programu Ekologija, prof. dr Jelena Vapa Tankosić, mentor na studijskom programu Međunarodna ekonomija i ekonomska diplomatija, prof. dr Maja Ćirić, mentor na studijskom programu Poslovna ekonomija i finansije, doc. dr Radivoj Prodanović, mentor na studijskom programu Inženjerski menadžment u agrobiznisu i prof. dr Dragan Milošević, mentor na studijskom programu Drumski saobraćaj i transport.
            Svečani prijem brucoša završen je uz podelu udžbenika nakon čega su mentori održali  prvi čas svojim studentima.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com