Tue03052024

Poslednja izmena:10:23:04 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE NOVI SAJT TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINE

NOVI SAJT TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINE

  • PDF

            Kako živimo u vremenu digitalizacije i savremenih tehnologija, veoma bitan aspekt poslovanja u turizmu, predstavljaju inovativni načini komunikacije sa potencijalnim potrošačima.

            Upravo iz tog razloga Turistička organizacija Vojvodine je izradila novi web portal - www.vojvodina.travel, savremenog dizajna, sa mnogobrojnim performansama, koje omogućavaju posetiocima lakše snalaženje i dobijanje adekvatnih informacija vezanih za turističku ponudu AP Vojvodine.
            Navedeni portal, pruža korisniku mogućnost da se na lak i jednostavan način upozna sa različitim oblicima turizma u Vojvodini, prirodnim i kulturnim vrednostima, smeštaju, manifestacijama, kao i aktuelnim projektima iz oblasti turizma i aktivnostima koje se odvijaju na tom polju.
            Pored funkcionalnosti  koju pruža korisnicima, www.vojvodina.travelsadrži i nove servise će unaprediti poslovanje Turističke organizacija Vojvodine. Svakako najznačajni servis je  webinar, koji će u narednom periodu omogućiti održavanje online konferencija, seminara, predavanja, obuka, prezentacija, bez obzira na prostornu udaljenost učesnika.
Drugi servis Document Management System, ili Sistem za upravljanje dokumentima, predstavlja veoma važan segment savremenog poslovanja, kada se sve više govori o digitalizaciji. Ovaj servis će omogućiti da se automatizuju poslovni procesi,
            Sajt je urađen na ćirilici, latinici i engleskom jeziku. U kategoriji multimedija, korisnici mogu preuzeti pdf izdanja Turističke organizacije Vojvodine, brošure, istraživanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com