Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Privredna komora Vojvodine i Udruženje banjskih gradova Mađarske potpisaće Sporazum o saradnji

Privredna komora Vojvodine i Udruženje banjskih gradova Mađarske potpisaće Sporazum o saradnji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Za vreme trajanja 52. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, Privredna komora Vojvodine i Udruženje banjskih gradova Mađarske potpisaće Sporazum o saradnji, u četvrtak, 3. oktobra 2019. godine u 12.00 časova u Privrednoj komori Vojvodine - Master centar Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11, III sprat, u cilju definisanja principa i načina saradnje, kako bi se zajedničkim radom unapredio banjski turizam.

            Tim povodom predstavnicima nedijima će se obratiti predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Udruženja banjskih gradova Mađarske dr Zoltan Sabo (Szabó Zoltán).
            Udruženje banjskih gradova Mađarske osnovano je u novembru 1993. godine, sa ciljem povezivanja i saradnje svih banjskih gradova u Mađarskoj, podsticanja društveno-ekonomskog razvoja naselja u kojima posluju članice Udruženja, kao i razvoja tehničkih kapaciteta kupališta na lokalnom i regionalnom nivou. Udruženje ima značajnu ulogu u pozicioniranju i poslovanju banja Mađarske na međunarodnom i domaćem turističkom tržištu, kao i u donošenju strateških dokumenata za razvoj banjskog turizma, uspostavljanje i implementaciju evropskih standarda u zdravstvenim centrima. Udruženje svojim delatnostima značajno doprinosi razvoju banjskog turizma Mađarske.
            Privredna komora Vojvodine predstaviće se na 52. Međunarodnom sajmu turizma sa turističkom ponudom zemalja iz regiona (Mađarska, Hrvatska, Češka, Republika Srpska, Rusija) na svom štandu u hali Master na Novosadskom sajmu od 3. do 5. oktobra 2019. godine.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com