Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkur na Sajmu turizma u Novom Sadu predstavio specijalne pakete za odmor i kontrolu zdravlja

Merkur na Sajmu turizma u Novom Sadu predstavio specijalne pakete za odmor i kontrolu zdravlja

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Zdravstveni i spa centar Merkur je na 52.  Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, održanom od  03. do 05. oktobra,  predstavio ponude za predstojeći period, uz prigodan prateći program za sve prisutne.

            Na štandu su, uz menadžment Merkura, bili prisutni i lekari, kao i predstavnici Udruženja za borbu protiv dijabetesa, predstavnici radnih organizacija u cilju sklapanja i održavanja već postojeće uspešne saradnje. U okviru sajamskog segmenta be to be sastanaka veliko interesovanje za ponudu Merkura pokazale su turističke agencije i tur operateri iz inostranstva, kao i veliki broj predstavnika medija.
            Tokom trajanja Sajma, svi posetioci Merkurovog štanda imali su priliku da se upoznaju sa novinama i aktuelnostima u Merkurovoj ponudi.
            Za sezonu decembar 2019. - mart 2020. godine  kreirani su specijalni paketi, koja nude mogućnost odmora i brige o zdravlju u Vrnjačkoj Banji po najboljim uslovima i povoljnim cenama. Osmišljeni su kako bi pomogli ljudima da otputuju u Vrnjačku Banju i brini o svom zdravlju i lepoti. Bilo da  je cilj boravka u Merkuru korišćenje  medicinskih tretmana ili spa sadržaja, svaki od ovih paketa uključuje specijalno kombinovane usluge vrhunske medicine, tretmana mineralnom vodom i blatom, masaža i wellness sadržaja Uz popuste i do 17% u odnosu na redovan cenovnik i dodatni popust od 5% na rani buking Vrnjačka Banja i Merkur daju opciju savršenog odmora i brige o zdravlju početkom 2020. godine.
            Ovo je moderna prezentacija Merkura, kao savremene zdravstvene ustanove koja je uspela da spoji tradiciju lečenja prirodnim faktorom sa najmodernijom dijagnostikom, kvalitetnom opremom, obučenim kadrovima i atraktivnim programima.
            Banjski, wellness i spa turizam bili su glavne teme 52. Međunarodnog sajma turizma, a Vrnjačka Banja kao najveće banjsko mesto u Srbiji sa tradicijom od preko 150 godina turizma i Merkur kao nosilac zdravstvenie i spa podude, imali su adekvatnu i zanimljivu prezentaciju. Koncepcijski ovaj događaj redefinisan je u Sajam receptivnog turizma u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima.

Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju „Merkur”,
Beljić Bojana, master ing. organizacionih nauka,  PR i referent marketinga

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com