Mon06242024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back KULTURA IZLOŽBE #DeichmannFashionTalk

#DeichmannFashionTalk

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Prvi #FashionTalk u Beogradu namenjen modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu, biće održan u sredu, 16. oktobra 2019. od 12.00 sati u Hotelu Metropol Palace u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 69).

            Na konferenciji ćete od naših najboljih modnih profesionalaca saznati kako da ispratite modne trendove, šta će biti populano sledeće sezone, kakvo je modno tržište regiona i da li zaostajemo za svetskim trendovima. Urednici najpopularnijih modnih magazina pričaće o aktuelnostima u modi i medijima a modni dizajneri o kolekcijama koje pripremaju za modne piste i svakodnevne odevne kombinacije.
            Na konfereciji će između ostalih govoriti: Milica Pavlović, estradni umetnik;  Saša Vidić, modni kreator; Irena Grahovac, dizajner; Snežana Dakić, modni novinar; Suzana Perić,dizajner:  Srđan Šveljo, stilista; Nenad Radujević, Click; Mima Zečević, blogerka, Petar Janošević, Harper's Bazaar, Lidija Ćulibrk, Lepota i Zdravlje....i mnogi drugi
Agendu možete pogledati na: http://www.communications.rs/fashiontalk/

Jelena Jahura

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com