Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Branislav Knežević: Topla dobrodošlica svim našim gostima

Branislav Knežević: Topla dobrodošlica svim našim gostima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

            Pod sloganom „Welcome Turkey“ u Novom Sadu, u kongresnoj sali hotela „Sheraton" je održan prvi poslovni susret domaćih organizatora putovanja sa predstavnicima organizatora putovanja iz Turske. Ovaj poslovni skup zajednički organizuju Turistička organizacija Srbije, predstavništvo Turkish Airlines-a u Srbiji i Turistička organizacija Grada Novog Sada.

            Obraćajući se prisutnima, direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislav Knežević, izrazio je zadovoljstvo što će se gravni grad APV Vojvodine i čitava Pokrajina Vojvodina, naći u žiži interesovanja turoperatera iz čitave Turske. On je tom prilikom izjavio:
            - Dragi gosti, predstavnici turističke privrede Turske i predstavnici turističke privrede Srbije, pre svega želim da vas sve pozdravim u ime Turističke organizacije grada Novog Sada i da vam poželim toplu dobrodošlicu u naš grad.
            Na samom početku želim da se zahvalim đ-dinu Alagozu iz Turkiš Airlines-a, g-đi Labović iz Turističke organizacija Srbije što su nam omogućili da budemo domaćini ovog dagađaja. Hvala vam od srca. Ovaj događaj je za nas izuzetno važan u cilju pripreme Novog Sada kao Evropske prestonice kulture za 2021. godinu, ali i promocije našeg grada kao Omladinske prestonice Evrope za 2019. godinu. Lično smatram da događaji koji povezuju turističe privrede, u ovom slučaju dve veoma prijateljske zemlje Srbiju i Tursku predstvljaju prioritet u našem poslovanju i daju veliku podršku turističkoj privredi. Kao potvrda ovome govre i sastanci koji su u toku na najvišem državnom vrhu naših zemalja.
            Želeo bih da vas ljubazno zamolim da iskoristite predviđeno vreme sa sastanke i da u svoje programe uz naš glavni grad Beograd uključite i Novi Sad, ali i druge gradove i turistička mesta naše zemlje jer zaista imamo puno toga da ponudimo i pokažemo vašim gostima.
            Kada me pitaju šta je to što izdvaja Novi Sad u odnosu na druge Evropske gradove, moj odgovor je: pored bogatog kulturnog i istorijskog nasleđa, gastronomske ponude, svetski priznatih festivala, to su pre svega ljudi koji žive u ovom gradu, to su Novosađanke i Novosađani, to je duh koji imamo kao narod, gostoljubivost i želja da budemo dobri domaćini, a što pruža osećaj tople dobrodošlice našim gostima. Sve ovo se odnosi se i na celu našu zemlju, ali i na vašu zemlju, na Tursku, što predstavlja još jednu kariku koja nas povezuje.
            Na kraju želim vam, uspešan rad i prijatan boravak u našem gradu i našoj zemlji. Hvala vam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com