Thu03042021

Poslednja izmena:11:37:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Udruženje žena „Višnja”, Grgurevci

Udruženje žena „Višnja”, Grgurevci

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Udruženje žena „Višnja” iz Grgurevaca osnovano je 2008. godine s ciljem da se pomogne lokalnoj zajednici. Ove snažne i entuzijastične žene pokretači su svake radne akcije u svom selu, a sve to s idejom i željom da selo bude lepše i da se u njemu bolje živi.

            Pokrenule su akciju obnove fasada na ruiniranim objektima, uređenja parka i dečijeg igrališta. Uspele su i da opreme muzejsku etno sobu.
            Od Kulturno-prosvetne zajednice Srbije dobile su priznanje za doprinos razvoju lokalne zajednice i očuvanju kulture i tradicije Srema.
            I ovaj put članice Udruženja misle na dobrobit sela i čitave lokalne zajednice pa bi volele da putem projekta „Jaka žena - snažno selo“ obezbede sredstva za pokretanje prerade višnje po kojoj je ovo selo poznato, kao i adaptaciju seoskog pijačnog prostora za potrebe promocije i prodaje proizvoda od višnje.
            Uz to im je neophodna savremenija kompjuterska oprema (laptop i štampač) kako bi kvalitetno primenile sva znanja stečena tokom realizacije ovog projekta BSC Biznis informativnog centra za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju.

Udruženje žena „Višnja“/„Višnja“ the Association of Women
22213 Grgurevci, Ul. Školska 11
Kontakt/Contact:Ljilja Nedeljković, +381(0)64 44 91 773
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar