Tue05262020

Poslednja izmena:09:58:56 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Poziv studentima na tribinu - Biznis s dušom

Poziv studentima na tribinu - Biznis s dušom

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            „Biznis s dušom“ je tribina poslovno-motivacionog karaktera, koja se po prvi put održava u Novom Sadu, a organizuju je, zajedničkim snagama, Savez Studenata Univerziteta u Novom Sadu i kompanija Delta Holding, a u okviru Obrazovnog programa „Compass“.

            Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu je najstarija studentska organizacija koja brine o položaju svih studenata u Novom Sadu. Cilj udruženja jeste organizacija sadržaja koji doprinose stvaranju povoljnih uslova za iskazivanje kreativnosti studenata kroz naučno, kulturno, sportsko i svako drugo delovanje.
            Obrazovni program „Compass” pokrenut je od strane kompanije Delta Holding sa ciljem da se studentima pruži sjajna prilika da već tokom studija zakorače u poslovni svet i vide kako u praksi izgleda vođenje biznisa jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji.
            U okviru tribine „Biznis s dušom“, direktorka HR sektora kompanije Delta Holding, Monika Pejčić, pružiće studentima različitih profila jedinstven uvid u princip rada jedne velike kompanije. Pored toga, učesnici tribine će dobiti priliku da saznaju zanimljivosti o načinu regrutacije, selekcije i zapošljavanja u Delta Holdingu, sve informacije o programu „Mladi lideri“ i „Compass”.
            Sama tribina će biti održana 17.10.2019, od 17h., u Amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sad-u .
Kako je broj mesta ograničen, registracija je obavezna putem sledećeg linka:
https://www.surveymonkey.com/r/YHYP9T2.
Više informacija na: facebook.com/ssu.novisad;
 instagram.com/savez_studenata

Projektni tim Saveza studenata univerziteta u Novom Sadu

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar