Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novinari ukrstili kutlače na Danima Vojvodine u Beogradu

Novinari ukrstili kutlače na Danima Vojvodine u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Centralni događaj tradicionalnih Dana Vojvodine u Beogradu - Takmičenje novinara u kuvanju riblje čorbe, održan je u utorak, 15. oktobra 2019. godine, u restoranu Velika Skadarlija. Sedam novinarskih ekipa ukrstilo je kutlače u kulinarskom okršaju. Ekipe sačinjene od predstavnika renomiranih medijskih kuća i specijalizovanih portala nastupile su pod zanimljivim timskim imenima sa prepoznatljivim vojvođanskim motivima.

            Naše Sose su bile Suzana Mančić i novinarka TV Prva Katarina Manojlović, koje su se potrudile da podignu atmosferu na viši nivo.
            A gde su Sose, tu se moraju naći i Lale, ovoga puta iz Blica, TV Kopernikus i RTV Pink - Dafina Dostanić , Dijana Đorđević i Ivan Golušin.
Predstavnice Večernjih novosti, kao Suncokreti, Dijana Dimitrovska i Aleksandra Mikata zapržile su čorbu u svom stilu.
            Čarde su prepoznatljiv simbol Vojvodine, stoga je istoimeni tim sačinjen od novinarskog tadnema Jelene Vukelić i Zorana Lončarevića osvetlao obraz Blic žene, lista koji u svakom broju nudi razne recepte.
            U timu Ludaja poznata gastro blogerka Nataša Vitezović i novinarka Link TV-a Ljiljana Orlić razmenile su male tajne velikih kuvara i pokrenule ludu zabavu.
            Uz zvuke tamburice u istoimenom timu, čorbu su pripremile i novinarke Studija B i Cafe Bar Network - Smiljana Popov i Jovana Ljubišić.
            U redakciji Politike Milan Janković poznat je kao strastveni ribolovac i kulinar, te je sa svojom koleginicom Julijanom Simić u timu Đeram, opravdao ukazano poverenje svojih kolega.
            Dani Vojvodine u Beogradu organizuju se ove godine sedmi put i predstavljaju mesto susreta Beograđana i turista sa turističko-gastronomskom ponudom Vojvodine. Ove godine prvi put se tope čvarci na licu mesta, predstavljeni su tradicionalni specijaliteti uključujući domaće kolače, suhomesnate i mlečne proizvode, kao i nezaobilaznu štrudlu sa makom i još mnogo toga.
            Predstavljanje turističko-gastronomske ponude Vojvodine biti nastavljeno i u sredu, 16. oktobra, u periodu od 11 do 19 časova na štandovima ispred restorana Velika Skadarlija.

Katarina Tomović,
BAKAN MEDIA TIM

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com