Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA SAJAM TORTI, KOLAČA I POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

SAJAM TORTI, KOLAČA I POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Bački Monoštor vas poziva na osmi po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda, koji će biti održan u subotu, 26. oktobra, sa početkom u 14h, u Domu kulture. Posetioci sajma imaće priliku da probaju najbolje domaće torte, kolače, pekmeze, med i proizvode od meda, a naći će se tu i kulen od divljači, ribe, domaća slanina, najbolja mlevena paprika i još mnogo toga!

            Osnovni cilj organizatora manifestacije – UG "Podunav" i Mesne zajednice Bački Monoštor, je promocija domaće radinosti, malih proizvođača i Monoštora kao turističke destinacije. 
            Budući da je Monoštor "Selo na 7 Dunava", okruženo vodom i šumama UNESCO Rezervata Biosfere "Bačko Podunavlje", koje živi u harmoniji sa prirodom, u saradnji sa JP Vojvodinašume, pre početka sajma, za goste Monoštora, organizovana je i promo šetnja Rezervatom, šetnom stazom Štrbac. Tura kreće u 11h, sa ulaza na stazu.
            Vidimo se na najslađem sajmu!
            Informacije i prijave: 0638938128 i Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar