Tue09262023

Poslednja izmena:12:33:25 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU INOVATIVNU IDEJU ZA STUDENTKINJE UNIVERZITETA U NOVOM SADU

TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU INOVATIVNU IDEJU ZA STUDENTKINJE UNIVERZITETA U NOVOM SADU

  • PDF

STUDENTKINJA SI? IMAŠ INOVATIVNU IDEJU KOJU ŽELIŠ DA REALIZUJEŠ ALI NISI SIGURNA KAKO?
PRIJAVI SE NA TAKMIČENJE S4W I STEKNI POTREBNA ZNANJA I VEŠTINE ZA RAZVOJ IDEJE KAO I PRILIKU DA OSVOJIŠ VREDNE NAGRADE!

            Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.
            Na takmičenje mogu da se prijave studentkinje koje imaju inovativnu ideju za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda odnosno usluge iz bilo koje oblasti (kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr). Ideje se prijavljuju u timu koji treba da se sastoji od minimum 2, a maksimum 5 članova. Članovi tima ne moraju biti sa istog fakulteta/departmana i timovi mogu biti mešoviti (da ga čine studenti i studentkinje) s tim da tim lider mora da bude studentkinja.
            Prijave su otvorene do 5. novembra, nakon čega će odabrani timovi učestvovati u obukama i edukacijama uz podršku mentora, koji će im pomoći da razrade svoje ideje i da se pripreme za završno takmičenje. Obuke će biti organizovane tokom novembra, a učesnici će  imati priliku da saznaju više o razvoju biznis modela, istraživanju tržišta, digitalnom marketing i drugim veštinama koje su važne za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda ili usluge.
            Timovi će predstavljati svoje ideje pred stručnim žirijem na finalu takmičenja koje će se održati početkom decembra na Univerzitetu u Novom Sadu.
            Pobednički tim osvojiće nagradu u vrednosti od 2.000 evra, dok su za drugoplasirni i trećeplasirani tim takođe obezbeđene vredne nagrade.
            Za sve dodatne informacije posetite sajt www.space4women.rsili se obratite organizatorima takmičenja na mejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
            Projekat Space4Women ima za cilj da promoviše koncepte i potencijale inovacionog preduzetništva među ženskom studentskom populacijom i da edukuje, podstakne i ohrabri studentkinje Univerziteta u Novom Sadu na lični i profesionalni razvoj i započinjanje sopstvenog biznisa.
            Nosilac projekta je Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu, a projekat je podržan od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine.

Marijana Topo,
Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com