Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA CONVENTA TREND BAR 2019 - PRVI PUT U NOVOM SADU

CONVENTA TREND BAR 2019 - PRVI PUT U NOVOM SADU

  • PDF

            Za sve one koji rade u kongresnoj industriji, dobro poznat Conventa Trend Bar, pruža mogućnost edukacije, nova saznanja i povezivanja ljudi iz ove oblasti.
            Ovaj jedinstven događaj u regionu, koji se održava više puta godišnje u različitim gradovima Evrope, ove jeseni će se održati prvi put u Novom Sadu u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Novog Sada. Tokom ove jeseni, a pre održavanja u Novom Sadu, događaj se realizovao u Varni (Bugarska) i u Bratislavi (Slovačka)

Pozivamo Vas da prisustvujete Conventa Trend Baru, koji će se održati 18.10.2019. godine u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu.
            Učesnicima će se obratiti: Gorazd Čad, Suosnivač, CONVENTA i Andrea Knezy, Izvršni direktor za kongresne aktivnosti, Član Izvršnog odbora, Novosadski sajam.
Gospodin Gorazd Čad, suosnivač najvećeg regionalnog kongresa „Conventa", osnivač „Conventa Crossover" događaja, kao i direktor i vlasnik marketing agencije "Toleranca Marketing" i glavni urednik časopisa „Kongres magazin", odgovaraće na postavljena pitanja o problemima sa kojima se susreću organizatori različitih događaja. Biće reči o tome kako događaje učiniti zanimljivim, raznolikim, jedinstvenim.
            Glavni deo Conventa Trend Bara će biti radionica pod nazivom „Uspešan marketing događaja" koja će odgovoriti na pitanja zašto klasične metode ne funkcionišu uvek i šta moramo znati, da bi na pravi način promovisali događaj. Radionica je interaktivnog tipa i vrlo praktična, a prezentacija sa 20 konkretnih primera će Vam pružiti odgovarajuće alate i tehnike za uspešniji marketing i promociju.
            Pozivamo Vas da nam se pridružite 18.10.2019. godine u Kulturnoj stanici Svilara (Đorđa Rajkovića 6b, Novi Sad) od 11:00-14:00 h, gde ćemo diskutovati o problemima i nalaziti rešenja na otvoren i konstruktivan način.
Učešće je besplatno. Rezervišite svoje mesto registracijom na linku https://www.123formbuilder.com/form-4755864/.
Očekujemo Vas!

Conventa Trend Bar
Turistička organizacija Grada Novog Sada

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar