Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA IZLOŽBE OKTOBARSKI SERBIA FASHION WEEK OBORIO 5 REKORDA

OKTOBARSKI SERBIA FASHION WEEK OBORIO 5 REKORDA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Kada su se slegli utisci i rezimiralo sve ono što se dešavalo na upravo završenom 13. po redu izdanju „Serbia Fashion Weeku“, organizatori mogu da budu više nego zadovoljni jer su ovoga puta oborena čak 5 rekorda.

            Na oktobarskom izdanju jedine licencirane nedelje mode u Srbiji održane su ukupno 42 samostalne modne revije kreatora iz Srbije, regiona i inostranstva, što predstavlja prvi rekord.
            Drugi tiče broja revija koje su održane u jednom danu. Naime, trećeg dana održavanja 13. „Serbia Fashion Weeka“ na programu je bilo ukupno čak 16 samostalnih revija, a akreditovani novinari koji su pratili manifestaciju konstatovali su da je to više od ukupnog broja revija na nekim nedeljama mode ili modnim festivalima.
            Istog dana oboren je još jedan rekord - u broju posetilaca jedne revije.
            Četvrti rekord odnosi se na društvene mreže, tačnije na informaciju da je zvanični Instagram nalog u toku prvih pet dana manifestacije pogledalo ukupno 1.100.000 korisnika.
            Peti, možda i najznačajniji rekord, predstavlja činjenica da je na 13. izdanju „Serbia Fashion Weeka“ bio rekordan broj ukupnih posetilaca, od kad ova manifestacija postoji.
            Zbog svega ovoga jasno je zbog čega je „Serbia Fashion Week“ najznačajnija modna manifestacija u Istočnoj Evoropi.

Fotografija 1: Milan Milojić

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com