Sun05312020

Poslednja izmena:08:36:32 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Ladies night na premijeri filma Džudi

Ladies night na premijeri filma Džudi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            U sredu, 23. oktobra od 20 časova, bioskop Arena Cineplex obradovaće svoje posetioce novosadskom premijerom filma „Džudi“ kada je organizovan i Ladies night. Tokom ove tematske večeri, svakog posetioca projekcije od 20 časova očekuju koktel dobrodošlice i pokloni. Karte su u prodaji.

            Priča prati Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town u kojem će održati i svoj poslednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je upomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?
            Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina (i još dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns i Čikago) igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u istoimenom filmu. U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).
            Trejler filma možete da pogledate na: https://www.youtube.com/watch?v=vqD399_UEbE.

Jelena Galetin - Žakić, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar