Fri08072020

Poslednja izmena:10:31:27 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Action night u bioskopu Cineplexx Promenada

Action night u bioskopu Cineplexx Promenada

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Terminator i Sara Konor, sinonimi za neverovatnu akciju i neizvesnost, predstavljaju film „Terminator: Mračna sudbina“ u okviru Action night događaja u bioskopu Cineplexx Promenada, u čertvrtak 31. oktobra od 20 časova.

            Film ,,Terminator: Mračna sudbina" koji predstavlja, kako autori najavljuju, nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca - Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor. Osim glumačke ekipe, poznatoj priči o robotu posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, ovoga puta u ulozi scenariste.
            Putovanje kroz vreme, neprekidna borba i odluke koje utiču na opstanak ljudskog roda su neki od razloga zašto ne smeš da propustiš akciju koja će te ostaviti bez daha.
            Najsrećnijim posetiocima poklanjamo Fit Pass propusnice za mesec dana besplatnog treniranja u cilju formiranja mišićavog tela poput glavnog lika.
            Više od dve decenije su prošle otkako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Smrtonosni Terminator Rev-9 se vraća kroz vreme sa namerom da ulovi i ubije Deni. Preživljavanje Deni omogućiće dve ratnice, Grejs i unapređeni vojnik iz budućnosti, Sara Konor. Potrebna im je podrška radi opstanka, a tada stupa na scenu T-800 (Arnold Švarceneger), čovek iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.
            Ulaznice za Action night i film ,,Terminator: Mračna sudbina” u prodaji su na blagajni bioskopa i online.
Trejler filma: https://youtu.be/ohQL6PwJ1a0

 CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Galetin - Žakić
Marketing and PR Manager, Novi Sad

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar