Sun07212024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back KULTURA MUZIKA Novi projekat Aleksandra Dujina Put kroz san 30. novembra u Sinagogi

Novi projekat Aleksandra Dujina Put kroz san 30. novembra u Sinagogi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Nakon uspešnih projekata pijaniste, kompozitora i aranžera Aleksandra Dujina, pod nazivima „Francuska šansona“, Italijanska kancona“, „40 godina autorskog rada“, „Veče kubansko - brazilske muzike“ i „Happy moments“, ciklus  koncerata u Sinagogi,  našeg istaknutog umetnika se nastavlja. Ovaj put reč je o programu „Put kroz san“, a  čine ga gospel numere, kompozicije filmske muzike, zatim nekoliko džez standarda i za kraj  premijera Dujinovih autorskih pesama u izvođenju njegovog džez orkestra i Novosadskog kamernog hora.

            - Ovo je prvi put da nastupam sa svojim orkestrom i kamernim horom, tako da je za mene ovo veliki izazov kojem se veoma radujem i s nestrpljenjem ga očekujem. Siguran sam da će i ove jeseni publika uživati u prelepom zvuku novih kompozicija koje ćemo prezentovati. Na kraju još da naglasim i to da je za mene klavir najdraži instrument, ali ne postoji savršeniji od vokala. A njih će biti mnogo - objašnjava Dujin, najavljujući svoj koncert.
            Na koncertu zakazanom za subotru, 30. novembra u 20 časova čestvuju: ALEKSANDAR DUJIN ORCHESTRA, Novosadski kamerni hor, Nevena Reljin, vokal, a dirigent je Božidar Crnjanski.
            Prodaja ulaznica u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel.: 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h kao i ON-line na: http://online.muzickaomladina.org/karte//#/login.
Cene karata: 800,00 dinara - parter sredina i galerija i 600,00 dinara - parter sa strane.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com