Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Lonely Planet preporuka: Posetite Novi Sad i Srbiju

Lonely Planet preporuka: Posetite Novi Sad i Srbiju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Nakon prošlogodišnjeg proglašenja od strane ovog prestižnog online vodiča, da je Novi Sad jedna od 10 najpoželjnijih destinacija za posetiti u 2019. godini, pokrenuta je ovogodišnja kampanja na sajtu i društvenim mrežama Lonely Planet - https://www.lonelyplanet.com/articles/a-perfect-weekend-in-novi-sad. U saradnji i zajedničkoj promotivnoj kampanji, Turistička organizacija Grada Novog Sada i Turstička organizacija Srbije, koriste priliku da pred višemilionskim posetiocima ovog prestižnog sajta predstave Novi Sad, ali i druge popularne turističke aktrakcije u Srbiji.

            Lonely Planet je digitalna platforma koja se bavi pružanjem informacija budućim putnicima o destinacijama koje bi mogli da posete i to rade u vidu pisanja tematskih tekstova i blogova, kao i izdavanjem preko 1.000.000 publikacija svake godine. https://www.lonelyplanet.com/.
            Naime, ovaj magazin i vodič, sa tradicijom dugom preko 4 decenije, pre 15-ak godina pokrenuo je kampanju pod nazivom „Najbolje destinacije i gradovi za posetiti” (Best in travel), koja promoviše države i gradove koje treba posetiti u narednoj godini. Novi Sad se za 2019. godinu našao na visoko pozicioniranom 3 mestu, odmah iza Kopenhagena i Šenžena: https://www.lonelyplanet.com/serbia/vojvodina/novi-sad.
            Lonely Planet predstavlja Novi Sad kao odličnu destinaciju gde možete provesti vikend https://www.lonelyplanet.com/articles/a-perfect-weekend-in-novi-sad, a posle ispunjenog vikenda, ponedeljak možete iskoristiti za obilazak Fruške gore i manastira.
            A  ako Vas zanima nešto više o Srbiji, možete potražiti informacije o organizovanim turama, atrakcijama, gastronomiji i noćnom životu na sledećem linku https://www.lonelyplanet.com/serbia.
            Da je svetski poznata platforma, dokazuju podaci da su 2016. godine na društvenim mrežama dostigli brojku od 10 miliona pratilaca.
            Lonely Planet korisni linkovi:
Top things to do in Novi Sad - https://www.lonelyplanet.com/serbia/novi-sad/top-things-to-do/a/poi/360687;
Novi Sad is elegant and easygoing - https://www.lonelyplanet.com/serbia/vojvodina/novi-sad

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com