Wed07062022

Poslednja izmena:11:21:29 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA III Međunarodni Wellness&Spa Fest - SUSRET WELLNESS ČAROBNJAKA I PRAVIH HEDONISTA

III Međunarodni Wellness&Spa Fest - SUSRET WELLNESS ČAROBNJAKA I PRAVIH HEDONISTA

  • PDF

            Posle pune tri godine, s radošću najavljujemo 3. Međunarodni  Wellness&Spa Fest, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, i pozivamo vas na novo, inspirativno putovanje kroz čaroliju wellness-a, ovog puta s fokusom na „zdravlju iz vode”. Kada smo počinjali, priča o wellness-u bila je nova, intrigantna i dovoljno harizmatična da u njoj mnogi potraže i lek i - relaksaciju. U međuvremenu, prerasla je u čitavu industriju i ozbiljan biznis - vredan 4,5 biliona dolara na globalnom nivou. Kako će se tek razvijati, predviđa se da će snažna sinergija zdravlja i turizma do 2030. činiti čak 22% svetskog BDP-a.

            Zato je naše novo okupljanje pod brendom Wellness&Spa Fest, 9. novembra, u hotelu Metropol Palace u Beogradu, i te kako značajno. Udruživši i ovog puta svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne wellness&Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove…, otkrivajući istinsku magiju wellness-a onima koji su u ozbiljnoj potrazi za sopstvenim „Svetim gralom“ fizičkog i duhovnog zdravlja i lepote.
            Više kroz praksu nego teoriju, više uz igru i rituale za opuštanje, nego uz klasične promotivne forme, „ispričaćemo“ tokom osam časova, koliko traje Festival, sjajnu priču o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva, pre svega, zdravlju iz vode. Specijalni gosti iz Srbije i regiona pokazaće nam kako izgledaju banje i luksuzni hotelski wellnessi,  predstaviće wellness rituale u saunama, pokazati kaping masažu, otkrićemo šta je moksa a šta su barse, ući ćemo u šumski hamam i degustirati šumsku trpezu, saznaćemo kako da usporimo starenje i ostanemo mladi i duhom i telom,videćemo kako se masiraju bebe, učiti meditaciju u pokretu, uživati u masažama vrsnih čarobnjaka wellness-a ali moći i da proverimo zdravlje, čujemo dobre savete lekara, otkrijemo šta kaže moderna a šta kineska  tradicionalna medicina… i još mnogo toga u jednom danu.
            A simbol svega što želimo da pošaljemo kao poruku sa ovog festivala je  Luka Janković, sjajan sportista triatlonac iz Vrnjačke Banje, momak koji je za manje od godinu dana osvojio 9 medalja za Srbiju, s nadom da će otići na Olimpijadu u Japan. Sin je naše koleginice i to je još jedan razlog da svi zajedno podržimo Luku u pohodu na medalje. 
            Na kraju dana, kruna čitavog događaja biće dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji. Uz koktel, program - svojevrsni omaž Peđi Filipoviću i njegovih 30 godina posvećenih obrazovanju masera u Srbiji, u kojem će učestvovati brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, i razmenu magične kreativne energije - zaokružićemo još jedan čarobni festival, podelivši zajedno osećaj istinske radosti uživanja u životu i blagodetima zdravlja! Jer, kad se sve sabere i oduzme - samo je to prava SREĆA.
            Zato vas od srca pozivam da nam se pridružite, da nam dopustite da vas mazimo, da uživate u promociji onoga što wellness zaista jeste - osvešćivanje vrednosti sopstvenog života, briga o zdravlju, sinergija ljubavi i radosti postojanja, uzimanje i davanje …

Od srca, Ljiljana Rebronja,
Direktor Wellness & Spa Festa

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com