Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE VINO Najavljen XI RAVANGRAD WINE FEST

Najavljen XI RAVANGRAD WINE FEST

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

            Turistička Organizacija Grada Sombora, ove godine organizuje, XI Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“.  Festival će biti održan  u subotu, 07. decembra 2019. godine u Sokolskom domu (Venac vojvode Petra Bojovića 11) i Mađarskoj građanskoj kasini (Venac vojvode Petra Bojovića 13) Radno vreme Festivala biće od 12h do 21h.   Direktor TO Grada Sombora, gospodin Đuro Todorić, kaže da je već sada sve spremno za početak ove, sada već kultne somborske manifestacije i da je interesovanje izlagača veliko. Njima će biti obezbeđeno mesto u katalogu izlagača, upriličena adekvatna medijska promocija, obezbeđeni izložbeni stolovi dimenzija 2,20 м х 0,67 m, sa klupom, kao i sva ostalo što se podrazumevana kao podrška u organizaciji ovakvog jednog događaja. Predviđena je mogućnost da ugostitelji koji promovišu svoj ugostiteljski objekat, umesto celodnovnog izlagačkog prostora izvrše jednočasovnu/dvočasovnu promociju na štandu za nekomercijalne promocije. Nakon zatvaranja festivala biće organizovano druženje izlagača uz zakusku i muziku.

            Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije. Na XI Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekuje se oko 100 izlagača, koji će izložiti vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija... iz Srbije i zemalja okruženja. Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača.
            Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički i muzički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.
S obzirom da se ovakav vid manifestacije, jedanaesti put organizuje u Somboru i da se očekuje velika zainteresovanost i posećenost, kako naših sugrađana, tako i gostiju iz okruženja, Festival je dobra prilika proizvođačima za promociju.  
            Medijsku kampanju će pokriti lokalne TV, radio stanice i štampani mediji, pojedini regionalni i nacionalni radio i tv emiteri, promocija preko Turističke Organizacije Srbije, Turističke Organizacije Vojvodine, kao i izveštaj sa manifestacije preko dopisnika dnevnih novina. Osnovni podaci učesnika nalaziće se  u Katalogu Festivala.
            Organizatori se nadaju da će svi dosadašnji učesnici obogatiti i ovaj, XI  „Ravangrad Wine Fest“ u Somboru, a da će oni koji po prvi put budu učestvovali, u narednim godinama postati redovni učesnici Festivala. Kotizacija za zakup izlagačkog prostora na Festivalu iznosi 5.000,00 dinara. Organizator zadržava prava određivanje rasporeda izlagačkog prostora.

Direktor TOG Sombor
Kontakti za sve dodatne informacije:
Đuro Todorić
Turistička organizacija grada Sombora
Tel./Fax  +381 (0)25 434 350
Tel.         +381 (0)25 434 330
e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com