Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA WinterGarten - Restoran Cubo i Aqua Doria

WinterGarten - Restoran Cubo i Aqua Doria

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Restoran Cubo i Čarda „Aqua Doria“ predstavljaju Novosađanima i gostima grada sa dve evrospke prestižne titule, novi festival kulturnog sadržaja nudeći moderan koncept gastro-art punude.

            WinterGarten (Zimska bašta) se održava 30. novembra i 01. decembra, u Concept CUBO Bar & Restaurant, Novi Sad prvog dana, i na Čadri „Aqua Doria“ drugog dana.
Program 30. novembar, Restoran Cubo:
12:00 - 16:00 Gastro Fest - gastro izlagači, Destilerija Stanišić, Vinarija Deurić, Apatinska pivara; Gosti će imati priliku da u bašti restorana degustiraju specijalitete od kozjih sireva, kravlje sireve, suvemesnate proizvode od mangulice, proizvode od ćurećeg mesa, masline i maslinova ulja, bundevina ulja, paste sa tartufima, brendiranih proizvođača: Carpe Diem, A.D. Bačka, Spices of the World, Con Truck, Master Food...
            Za muzičku pratnju tokom Gastro Fest-a pobrinuće se Milica Dudić Orchestra.
18:00 Teatar na otvorenom: UPOZNAJ MOG TATU, Pozorište „Slavija“ (autor: Alan Ejkborn, režija: Staša Koprivica: žanr: komedija zabune). Predstava će se odvijati u bašti restorana. Osoblje restorana će sve učiniti da gostima bude prijatno (toplo) uz grejalice i kuvano vino.
21:00 koncert Lene Kovačević u zatvorenom delu
Program 01. decembar Čarda Aqua Doria
11:30 defile fijakera od Restorana Cubo do Aqua Dorie (maršruta: Fruškogorska, Stražilovska, Bulevar Mihajla Pupina, Varadinski most)
12:00 - 18:00 Rakija & Wine Fest (30-tak vinarija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i petnaestak destilerija, a sve to uz nadmetanje tamburaških bandi)
14:00 - 16:00 Vitezovi „Red raven“ - Crveni Gavran predstaviće se u streličarstvu, borbi vitezova, igri s vatrom
20:00 - 21:00 Proglašenje pobednika i defile učesnika
21:00 koncert Zvonka Bogdana.
            Deo manifestacije je otvorenog tipa. Degustacija u okviru Gastro festivala i Rakija & Wine Fest-a je besplatna, a za sve one koji ne žele da menjaju svoje navike, biće moguća à la carte ponuda u oba objekta u vreme manifestacije.
            Interesovanje za sve programe je izuzetno veliko. Koncerti su rasprodati, ostalo je malo mesta za Teatar na otvorenom.
            Organizatori se nadaju da će opravdati očekivanja, tim pre što su šest izdanja Cubo Fest-a i 14 manifestacija kvalitetne ponude i bogatog programa „Tradicionalni Svinjokolj na Čardi“ imali veliki odziv.
            Rezervacije na tel: 063 698 370 i 063 698 720.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com