Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Kamp Zlatibor imao uspešnu sezonu

Kamp Zlatibor imao uspešnu sezonu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Još jedna uspešna letnja sezona za zlatiborski kamp završena je u petak 01. novembra 2019. godine.

            Kamp je punih sedam meseci radio punim kapacitetom i zabeležio rekordnu posetu što individualnih kampera, što organizovanih grupa koji tradicionalno već dugi niz godina borave na Zlatiboru. Pored šest organizovanih grupa iz Holandije, sa kojima se nastavlja uspešna saradnja, u kampu je odsedao veliki broj gostiju iz Nemačke, Slovenije, Austrije, Češke, Poljske, Rusije. Kamp je i ove godine bio domaćin manifestacije „Bubijada" , što je takođe doprinelo povećanju broja gostiju.
            Ove godine kamp je ostvario saradnju sa nekoliko časopisa specijalizovanih za kamping, pa se tako zlatiborski kamp našao na naslovnoj strani najčitanijeg rumunskom kamping magazina „Rulotism in Romania“.
            Zimsku pauzu u radu kampa Turistička organizacija Zlatibor iskoristiće za promotivne aktivnosti i nastupe na brojnim specijalizovanim sajmovima, a akcenat će kao i prethodnih godina biti na učešću na sajmovima u Austriji, Nemačkoj, Češkoj i Holandiji, odakle dolazi najveći broj kampera i kamping asocijacija.
            Da će kamp i sledeće letnje sezone uspešno poslovati potvrđuje činjenica da je već dogovorena poseta šest organizovanih grupa kampera iz Holandije za sledeću godinu, a 2020. na kampu će boraviti i prva grupa „GB Motorhome" asocijacije iz Velike Britanije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com