Tue06182024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Otvarena Informaciona Kancelarija Trgovinske i industrijske komore Budimpešte u Novom Bečeju

Otvarena Informaciona Kancelarija Trgovinske i industrijske komore Budimpešte u Novom Bečeju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

            Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović i Bornemisa Mikloš (Bornemissza Miklós), potpredsednik Međunarodnog Kolegijuma i potpredsednik Trgovinskog sektora kao i poverenik Komore za saradnju sa zapadnim Balkanom Trgovinske i industrijske komore Budimpešte, u ponedeljak, 19. novembra 2019. godine, su uz prisustvo velikog broja gostiju iz AP Vojvodine i Mađarske i medija, zvanično proglasili početak rada Informacione Kancelarije budimimpeštanske trgovinske i industrijske komore u Novom Bečeju.

            Posredstvom ove Kancelarije će Komora efikasnije koordinisati i razvijati ekonomsku saradnju sa lokalnim samoupravama, privrednicima i nevladinim organizacijama na teritoriji AP Vojvodine.
            Trgovinska i industrijska komora Budimpešte i Opština Novi Bečej prioritetnim ciljem posmatraju proširenje saradnje dveju ustanova i dveju vlada. Međusobna saradnja će se realizovati iz sredstava prekogranične saradnje - IPA projekata, a šanse za nova sredstva su zajedničko nastupanje i apliciranje kod EU fondova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com