Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zlatiboru priznanje Ambasador dobre usluge

Zlatiboru priznanje Ambasador dobre usluge

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

            Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na III međunarodnom Spa & Wellness festu koji je održan u beogradskom hotelu „Metropol Palace" u organizaciji magazina „Turistički svet" i WA „Peđa Filipović“, a u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

            U okviru festivala organizovana je dodela priznanja „Ambasador dobre usluge" najuspešnijima u wellness & spa industriji za 2019. godinu u osam kategorija. Zlatiboru, najposećenijoj srpskoj planini, dodeljeno je priznanje „Ambasador dobre usluge" u kategoriji Ekskluzivna turistička destinacija.
            Na svečanoj dodeli ovo prestižno priznanje uručeno je direktoru Turističke organizacije Zlatibor, Vladimiru Živanoviću, koji je naglasio da ovo priznanje pripada svim turističkim radnicima i nosiocima razvoja Zlatibora koji su zajedničkim snagama i napornim radom stvarali destinaciju koja je postala lider u turizmu ovog dela Evrope.
            - Ovo prizanje je kruna naših višegodišnjih napora i velikih ulaganja u destinaciju i turističke sadržaje. Predstavlja veliku čast, ali nas ujedno i obavezuje da i dalje proširujemo turističku ponudu i uslugu održavamo na veoma visokom nivou i u godinama koje su pred nama - istakao je direktor TO Zlatibor i zahvalio se organizatorima i stručnom žiriju festivala.
            Žiri u sastavu: dr Olgica Miljković - Turistička organizacija Srbije, Vladan Vešković - Udruženje banja Srbije, dr Ljiljana Kosar - prof. Univerziteta, Peđa Filipović - Wellness akademija Peđa Filipović i Ljiljana Rebronja - Redakcija časopisa Turistički svet nije imao nimalo lak zadatak, ali je Zlatibor jednoglasno izglasan za dobitnika ovog prestižnog priznanja.
            Svečanoj dodeli nagrada prethodila je prezentacija turističke ponude Zlatibora u okviru festivala, sa naglaskom na zdravstveno-lečilišni turizam, ponudu spa i wellness sadržaja u zlatiborskim hotelima i predstojeću zimsku sezonu. Učešće na festivalu bilo je prilika da se brojnim medijima, izlagačima i posetiocima predstave novi tematski promo spotovi TO Zlatibor koji su urađeni u 360 formatu.
            Veliko interesovanje na štandu Zlatibora privukle su VR naočare i virtuelno putovanje kroz „zlatnu" planinu, a najsrećniji posetioci imali si priliku da osvoje vredne nagrade.
           
Izvor: www.zlatibor.org.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com