Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Četiri godišnja doba u Staroj Pazovi

Četiri godišnja doba u Staroj Pazovi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija opštine Stara Pazova predstavila je svoje turističke vrednosti na 11. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma od 22. do 24. novembra 2019. godine u Kragujevcu u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine.

            Sajam je svečano otvorila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović. Predstavilo se više od 100 nacionalnih, regionalnih i lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i po prvi put iz Mađarske, a okupili su se i predstavnici turističkih agencija, hotelijeri, turistički centri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd.
            Turistička organizacija Vojvodine predstavila je premijerno novu brošuru „Vojvodina - Četiri godišnja doba“, gde je u okviru dela „Panonska letnja avantura” predstavljena i turistička ponuda opštine Stara Pazova. Čuvene belegiške ade predstavljene su kao pravi kamperski i ribolovački Eldorado.
            U predlogu „Šta posetiti” našli su se: Muzej „Macura”, Centar za kulturu Stara Pazova - Galerija Nova Pazova, Magacin „Macura”, Konjički klub “Mirela”, Restoran „Putnik”, Restoran „Gurman IN”, Dvorac „Šlos”, Bazeni „Horizont Swimming & Spa”, Suvenirnica TOO Stara Pazova, Vinarija “Milanović”, Restoran „Maligan”, Klub „Pustolov”, Kafanče „Kod Nene i Peđe ”, Hotel „Srbija Lux”, Hotel „Novella Uno”, Hotel „Vila Sunce” i Hotel „Vojvodina”.
            Za posetioce i izlagače bili su organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem su bili predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabralil su najuspešnije izlagače, a poslednjeg dana Sajma bile su dodeljene nagrade.
            Sajam je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i grada Kragujevca, a organizatori su Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevac.

Milivoj Kovačević

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com