Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA MUZIKA PUT KROZ SAN ALEKSANDRA DUJINA

PUT KROZ SAN ALEKSANDRA DUJINA

  • PDF

            Novi projekat Aleksandra Dujina PUT KROZ SAN, biće ostvaren u subotu, 30. novembra u 20,00 časova. Na koncertu u novosadskoj Sinagogi učestvuju: ALEKSANDAR DUJIN ORCHESTRA  Novosadski kamerni hor, Nevena Reljin, vokal. Dirigent je Božidar Crnjanski

            Nakon uspešnih programa, pod nazivima „Francuska šansona“, Italijanska kancona“, „40 godina autorskog rada“, „Veče kubansko - brazilske muzike“ i „Happy moments“, ciklus koncerata u Sinagogi, našeg istaknutog pijaniste, kompozitora i aranžera ALEKSANDRA DUJINA se nastavlja.
            PUT KROZ SAN je nešto sasvim drugačije, a čine ga gospel numere, kompozicije filmske muzike, zatim nekoliko džez standarda i za kraj premijera Dujinovih autorskih pesama u izvođenju njegovog džez orkestra i Novosadskog kamernog hora.
            - Ovo je prvi put da nastupam sa svojim orkestrom i kamernim horom, tako da je za mene ovo veliki izazov kojem se veoma radujem i s nestrpljenjem ga očekujem - objašnjava Dujin, najavljujući svoj koncert i pozivajući slušaoce da dođu.
            Ulaznica za koncert još uvek ima (sve manje) i prodaju se u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i dva sata pred početak programa na mestu održavanja.
            Cene karata: 800,00 dinara - parter sredina i galerija i 600,00 dinara - parter sa strane.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com