Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Uz zabavu i relaksaciju Novogodišnji praznici u Merkuru

Uz zabavu i relaksaciju Novogodišnji praznici u Merkuru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Novogodišnji praznici u Vrnjačkoj Banji liče na bajku jer celo mesto, parkovi, ulice, dobijaju veselu i prazničnu notu. Uz smeštaj u samom centru banje, Merkur već tradicionalno organizuje dobru zabavu uz svečanu novogodišnju večeru i reprizu, a ove godine muzički program biće posebno atraktivan.

            Dugogodišnji najtraženiji bend Dijamantske lige La Bombonjera, poznat je po svom muzičkom spektaklu, uz koreografije, kostime, saksofon i dj-a. Bend je za najluđu noć u Merkuru pripremio atraktivan muzički program za sve generacije.
            Za gastronomski užitak na početku 2020. godine kreiran je specijalan meni koji kombinuje nacionalne i internacionalne specijalitete, uz all inclusive ponudu najkvalitetnijih domaćih pića. Nakon proslave goste u sobi čeka korpica voća.
            A kako dobar provod zahteva i dobar odmor, aranžmani uključuju relaksaciju u bazenima sa mineralnom vodom i korišćenje Akva, Fitness i Wellness. Gosti mogu u bade mantilima, direktno iz svoje sobe doći do Akva centra i uživati u najvećem bazenu sa mineralnom vodom u Vrnjačkoj Banji i sauna parku.
            Svi zainteresovani mogu se javiti i rezervisati na tel: 036/515 51 50, 515 51 41, 618 860. Aranžmani uključuju: doček Nove godine - svečana večera i piće all inclusive; reprizu - svečana večera; ishrana na bazi polupansiona; ulaz u Akva i Fitnes centar; korpica voća; nagradna igra u novogodišnjoj noći - vaučeri; ulaz u Wellness centar "Fons Romanus" (za aranžmane od 3 i više dana).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com