Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Miloš Biković u Areni Cineplex na premijeri filma Sluga

Miloš Biković u Areni Cineplex na premijeri filma Sluga

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Svečana premijera urnebesne ruske komedije ,,Sluga” kojoj će prisustvovati glavni protagonista filma, Miloš Biković, zakazana je za subotu, 28. decembar od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Karte su u prodaji.

            Na veliko platno bioskopa Arena Cineplex stiže još jedan ruski film. Posle velikih uspeha filmova „Led“, „Sunčanica“ i „Bezdušni 2“, dolazi nam još jedan projekat u kojem glavnu ulogu tumači naš mladi glumac Miloš Biković koji će se nakon projekcije pokloniti posetiocima bioskopa.
            Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.
            Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.
            Karte za svečanu premijeru filma ,,Sluga” u prodaji su na blagajni bioskopa Arena Cineplex.
            Trejler filma: https://youtu.be/0cHvqJjZ5os.

Jelena Galetin - Žakić, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com