Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA City Jam: Maestralni snoubord trikovi u subotu, na platou Spensa

City Jam: Maestralni snoubord trikovi u subotu, na platou Spensa

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Za samo četiri dana, u subotu, 1. februara u 18 sati počinje peto po redu urbano snoubord i ski takmičenje City Jam. Najsvežiji trikovi, vratolomije koje smeju da izvedu samo oni najhrabriji, rejl dugačak 17 metara, zabavan ali i zahtevan i uzbuđenje koje trese publiku, videće se na platou Spensa - najvećoj ski i snoubord stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine.

            U Novi Sad dolaze najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona, a ko bude poneo titulu “najboljeg” odlazi na takmičenje u Rijeku gde se bori za zasebnu nagradu u “overall” kategoriji za najboljeg na Balkanu, a organizuje ga Carnival Snowboard Session koji sarađuje sa Avalanche Risk CITY JAM-om od osnivanja.
            Zanimljivo je to što I prošlogodišnji pobednik City Jam takmičenja Slovenac Nejc Ferjan, dolazi ponovo u srpsku Atinu I naoštrio se da još jednom osvoji titulu.
            Ukoliko želite da budete deo ovog jedninstvenog snežnog spektakla, u subotu, u 17 sati počinju kvalifikcaije, u 18 je ceremonija otvaranja dok ćemo u 20 sati saznati ime onog koji se penje na tron. Di džej Rasheed dovešće atmosferu do usijanja.
            Organizator ovog zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje „Friška gora“, uz podršku OPENS-a (Novi Sad evropska prestonica mladih), Smoking-a, SPENS-a i drugih partnera.
            Više informacija možete pronaći na sajtu http://arsf.rs/city-jam/, kao i na facebookstranici www.facebook.com/AvalancheRisk.

 

Tekst i foto:
Avalanche Risk City Jam

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com