Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PMF Besplatne pripreme i online

PMF Besplatne pripreme i online

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu, kao i godinama unazad, i ove godine organizuje BESPLATNE pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike. Drugi ciklus ovih priprema počinje u subotu, 1. februara, od 10 do 13 sati i održavaće se svake subote (do 4. aprila) u Amfiteatru 7.

            Pored klasične nastave, PMF organizuje i BESPLATNE ONLINE pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike. Svi srednjoškolci koji žele da uzmu učešće na ovim pripremama treba samo da kreiraju svoj nalog na portalu https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs. Prvi čas će biti održan u utorak, 4. februara od 20h.
            Ovaj vid nastave je, pre svega, značajan za srednjoškolce koji ne žive u Novom Sadu pa im dolazak na klasične pripreme, i vremenski i finansijski - predstavlja izvesnu poteškoću. Pored toga što će polaznici online priprema moći u realnom vremenu da prate ovu nastavu, oni će biti u prilici i da odloženo, u svakom trenutku, pogledaju i video snimak održanog časa.      Već prošle godine je za ove pripreme vladalo veliko interesovanje, pa je više stotina maturanata širom Srbije, ali iz inostranstva, pratilo ovu nastavu. Zbog toga, PMF nastavlja i proširuje praksu besplatnih priprema, kako bi svim srednjoškolcima omogućili iste šanse za polaganje prijemnog ispita na fakultete.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com