Thu12072023

Poslednja izmena:11:36:23 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Rezervišite vreme za BELOBLATSKU KOBASICIJADU

Rezervišite vreme za BELOBLATSKU KOBASICIJADU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            U toku su prijave za tradicionalnu gastronomsko turističku manifestaciju BELOBLATSKA KOBASICA sa  takmičenjem u pravljenju domaćih kobasica, izborom najbolje domaće rakije i prodajnim izložbama suhomesnatih proizvoda, rakije, vina i ostalih proizvoda domaće radinosti. Festival se održava u NEDELJU, 16. februara 2020. godine u Belom Blatu kod Zrenjanina. Organizatori - Opština Zrennjanin, Turistička organizacija Grada Zrenjanin, MZ Belo Blato i Agencija BIN Marketing, kažu da je već sada veliko interesovanja kako izlagača, učesnika, tako i zainteresovanih posetilaca, pa  najavljuju spektakl u ovom jedinstvenom banatskom mestu, Vojvodini u malom.

            Prijave ekipa za takmičenje u pravljenju domaćih kobasica vrše se putem linka http://www.binmarketing.rs/beloblatskakobasicaa više informacija o takmičenju možete dobiti putem telefona 063 17 97 639.
            Jedno od centralnih dešavanja manifestacije je i takmičenje za najbolju domaću rakiju. Takmičari uzorke treba da predaju od 05. do 08. februara 2020. godine, u MZ BELO BLATO u interevalu od 12h do 18h. Kontakt osoba za sve informacije vezane za takmičenje i prijave je Darko Sladeček (064 25 18 526).
            Pored toga biće organizovane prodajne izložbe suhomesnatih proizvoda, rakije, vina, sireva, slatkiša i meda, kao i alata i pribora za svinjokolje, starih zanata i slično. Očekivanja organizatora su da će festival posetiti rekordan broj gostiju i takmičara, te se očekuje preko 10.000 posetilaca kojima će izlagači moći da predstave i prodaju svoje proizvode. Više informacija o rezervacijama prodajnih tezgi mogu se dobiti pozivom na 064 248 54 72, 069 199 48 16.
            Organizator nagrađuje:
1. mesto za najbolju sveže pečenu kobasicu - vaučer 500 eura, Turistička agencija „Sagot";
2. mesto za najbolju sveže pečenu kobasicu - kada „Kolpasan"
3. mesto za najbolju sveže pečenu kobasicu - profesionalni mesarski sto „Stolarija Hanjik"          Specijalne nagrade:
1. mesto za dekoraciju posluženja;
2. mesto za dekoraciju posluženja;
3. mesto za dekoraciju posluženja;
* za higijenu i dekoraciju takmičarskog mesta;
* za najorganizovaniju ekipu;
* za najudaljeniju takmičarsku ekipu;
* za kreativnost.
            Bogat kulturno umetnički i muzički program odvijaće se na centralnoj bini u velikom parti šatoru posebno uređenom za ovu priliku, tako da su zabava i dobra atmosfera zagarantovani.

Dragan Vukotić,
Agencija BIN Marketing

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com