Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Idealan zimski raspust u Merkuru

Idealan zimski raspust u Merkuru

  • PDF

            Nagradite svoju decu zato što su bila dobra, neka provedu raspust u Vrnjačkoj Banji.
Vreme školskih raspusta savršeno je za putovanja i odmor sa porodicom. Raspust proveden van kuće ili van grada učiniće da se osećate rasterećenije, jer ćete uz druženje sa porodicom na kratko zaboraviti na sve što vam u svakodnevnom životu predstavlja izvor stresa, a Vrnjačka Banja je savršeno mesto da sve ovo ostvarite. Nakon vremena provedenog u prirodnom banjskom ambijentu, deca će biti odmornija, pa će lakše pristupati i školskim obavezama i domaćim zadacima.

            U Merkuru roditelji mogu uživati u relax sadržajima dok se deca kupaju u bazenima sa mineralnom vodom, a bake i deke iskoristiti boravak u Merkuru za kontrolu zdravlja. Sve to je omogućeno uz Merkurove specijalne pakete za zimu 2019/20. koji su bogati sadržajima i uslugama uz atraktivne cene i komforan smeštaj u samom centru Vrnjačke Banje.
Gastronomski užitak bogate Merkurove kuhinje, učiniće Vaš porodični odmor komfornim i prijatnim.
            Kupanje u bazenu sa mineralnom vodom i šetnje parkom Vrnjačke Banje prekrivenim snegom,  postaće deo Vaših najlepših uspomena sa raspusta, uz pakete specijalno kreirane za relaksaciju i odmor - Za svaki džep i Odmor za dušu i telo.
            Boravak u Merkuru tokom zimskog perioda ima i cenovnu prednost, obzirom da su cene svih specijalno kreiranih paketa i do 17% nižie od regularnog cenovnika. Uz mogućnost rane rezervacije, koja omogućava da na vreme isplanirate svoj odmor i izaberete smeštaj baš po Vašoj meri, ostvaruje se dodatni popust od 5%.
            Deca do 7 godina u okviru svih paketa dobijaju usluge smeštaja i ishrane gratis, uz specijalne pogodnosti i za decu uzrasta od 7 do 12 godina.
            Uz sve prednosti paketa koji važe do kraja marta - Merkur i Vrnjačka Banja postaće Vaša omiljena destinacija ove zime.
            Banjski boravak savršena je opcija za odmor na raspustu - jer nudi zdravlje i uživanje za celu porodicu.

Beljić Bojana, master ing. organizacionih nauka,  PR i referent marketinga
Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur”

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com