Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Oskar revija u Areni Cineplex i repertoar za period od 3. do 5. februara

Oskar revija u Areni Cineplex i repertoar za period od 3. do 5. februara

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            U susret najočekivanijoj večeri u svetu filma, dodeli nagrade Oskar, u bioskopu Arena Cineplex, od 3. do 9. februara biće prikazani neki od filmova sa najviše nominacija za ovu prestižnu nagradu. Svake večeri od 19 časova biće prikazan po jedan film, a posetioci bioskopa uživaće i u glamuroznom otvaranju Oskar revije.

            Reviju otvara film Kventina Tarantina „Bilo jednom...u Holivudu“ koji je nominovan u čak 10 kategorija, a publika će tada imati priliku da prošeta crvenim tepihom uz šampanjac, fotografiše se sa statuetom Oskara i pokaže svoj holivudski stajling. Obezbedite svoje ulaznice na vreme i uživajte u jednoj od najsvečanijih večeri u vašem bioskopu!
            Tokom Oskar revije, u bioskopu Arena Cineplex biće prikazani filmovi koji su oduševili publiku u prethodnoj kao i na samom početku 2020. godine. Dan nakon otvaranja, 4. februara u sklopu Revije biće prikazan film Grete Gervig „Male žene“ koji je nominovan za Oskara u 6 kategorija, 5. februara na programu će biti film „Le Man '66: Slavna 24 sata (Ford v Ferrari)“, sa 4 nominacije, u četvrtak, 6. februara publika će pogledati film „One su bombe“, nominovan u 3 kategorije, 7. februara, prvi put u Areni Cineplex, biće prikazan film „Parazit“, nominovan u 6 kategorija, 8. februara film „1917“ sa čak 10 nominacija i poslednjeg dana Oskar revije i dan uoči dodele, 9. februara, film koji je osvojio publiku širom sveta, nominovan u 11 kategorija, „Džoker“.
Ulaznice su u prodaji!

Jelena Galetin - Žakić, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com