Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Novosadska premijera filma Moj jutarnji smeh u Areni Cineplex

Novosadska premijera filma Moj jutarnji smeh u Areni Cineplex

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Novosadska premijera pobednika Festivala autorskog filma, „Moj jutarnji smeh” biće održana u sredu, 12. februara u 19 časova u bioskopu Arena Cineplex. Premijeri će prisustvovati ekipa filma, a ulaznica za ovu projekciju ima još vrlo malo u prodaji.

            Kroz film „Moj jutarnji smeh” upoznajemo Dejana. Iako se bliži tridesetoj i dalje je nevin. Živi sa roditeljima i odrastao je u nesnađenu i nesamostalnu ličnost. Posle posete vidovnjaku u njegov život ulazi koleginica sa posla, a Dejan prvi put ima šansu da nešto promeni i počne da živi svoj život.
            Reditelj i scenarista, Marko Đorđević je u jednom od svojih intervjua rekao da ovaj film govori o generaciji koja, previše čuvana od strane svojih roditelja, konačno preuzima odgovornost nad sopstvenim životom.
            Glavne uloge tumače FIlip Đurić, Ivana Vuković i Jasna Đuričić a ovo je ujedno i jedan od poslednjih filmova izuzetnog Nebojše Glogovca.
            „Moj jutarnji smeh” je dosad opisan raznim rečima - kao retko dobro upakovano filmsko delo, nesvojstveno našoj kinematografiji, naslednik crnog talasa, drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati. Film je već osvojio publiku na festivalima a od 12. februara videćemo da li će osvojiti i Novi Sad.
            Ulaznice, kojih je ostalo još vrlo malo, su u prodaji.

Jelena Galetin - Žakić, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com