Mon04062020

Poslednja izmena:09:36:55 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE TASQ predstavljen na KZN na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment

TASQ predstavljen na KZN na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

            Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu (FIMEK) je, u utorak 10.12.2019. godine sa početkom u 17.30 časova, održana konferencija za medije povodom promocije projekta INTERREG-IPA CBC Mađarska-Srbija i žiga garancije kvaliteta tradicionalnih prehrambenih proizvoda „TASQ“, u organizaciji FIMEK-a, kao jednog od partnera na projektu.

            Predstavnici medija koga su činili novinari sa RTV-a, Novosadska TV-a, Media Info Centra, Delta Tv-a, Kanala 9 i portala TOPSRBIJA, su imali prilike da čuju sve ključne informacije vezane kako za aktivnosti svih učesnika na projektu tako i informacije vezane za osnovnu metodologiju osiguranja sistema kvaliteta (TASQ).
            Učesnike na projektu, sa srpske strane, pored glavnog partnera i koordinatora projekta - Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu (FINS) čine još i Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu (FIMEK) zatim Zadružni Savez Vojvodine (ZSV), dok sa mađarske strane partnere na projektu čine: Eurotender asocijacija (Segedin) i Udruženje za region Homokhatsag (Morahalom).
            Ispred partnera na projektu, na konferenciji za medije, govorili su dr Predrag Ikonić, viši naučni saradnik Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, koordinator projekta, dr Jovana Gardašević ispred Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, Radislav Jovanov, dipl. pravnik, predsednik Zadružnog saveza Vojvodine iz Novog Sada i mr Jelena Nestorov-Bizonj, sekretar Zadružnog Saveza Vojvodine iz Novog Sada.

Linkovi:
Novosadska TV- https://www.youtube.com/watch?v=XFMIuu7gtZ4&feature=emb_ logo;   Radio Delta- https://www.radiodelta.rs/na-fimek-u-predstavljeni-rezultati-tasq-projekta/

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar