Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE BOS4.tours spreman za lansiranje

BOS4.tours spreman za lansiranje

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            BOS je spreman za lansiranje - najavila je noć pred početak 42. Međunarodnog sajma turizma Beogradu, gospođa Biljana Marčeta (SerbianAdventures.com). BOS4.tours je ime projekta koji je izabran za njen novi, veliki, a svakako najveći, poduhvat do sada.

            - BOS je rezervacioni sistem (Booking Online System) koji omogućava PRODAJU TURA ONLINE, povećavajući prihode organizatorima putovanja sa njihovog sajta, povećavajući prodaju i kroz dodatne kanale prodaje. BOS takođe ŠTEDI VREME i RESURSE zaposlenih jer u značajnoj meri automatizuje administrativne procese. Sa internacionalnim timom eksperata iz oblasti programiranja i internet marketinga, začinjeno mojim znanjem iz oblasti turizma kao znanjem i umećima mojih najbližih saradnika sa kojima smo razvijali SerbianAdventures priču, sigurni smo da će BOS biti SENZACIJA na turističkom tržištu Srbije i regiona. O svetskom tržištu još neću ništa govoriti osim da će sistem imati mogućnost lakog dodavanja različitih jezika kako na frontu tako i u adminu – izjavila je Biljana Marčeta.
            BOS je, nastavlja, za one odvažne koji žele da prate tehnološke inovacije, budu u trendu sa zahtevima i očekivanjima klijenata, one koji žele da uštede na troškovima i svojim zaposlenima omoguće fokusiranje na marketinške aktivnosti, a ne dugotrajnu i ponekad iscrpljujuću komunikaciju sa klijentima. Za sve one koji su zainteresovani za više o BOS-u, mogu se upisati na mailing listu na home page stranici (za sad Coming soon) www.bos4.tours, ili zapratiti našu fb stranicu bos4.tours. Za one koji budu brzi, uslediće i značajan popust za pokretanje BOS-a.
            - Moja ekipa vas čeka sutra na štandu SerbianAdventures-a u hali 2A, štand 2222 gde ćemo predstaviti i sve ono što smo prošle godine radili sa SerbianAdventures-om. Žao mi je što i ja neću biti na ovom sajmu da se sretnem sa mnogobrojnim prijateljima i dragim ljudima. Ja ću u Berlin koji je vrlo skoro. Uspešan rad na sajmu želim svima - poručila je Biljana Marčeta.
#beogradskisajam
#serbianadventures
#bos4tours

P.S: Ako neko od vas mojih prijatelja misli da bi svojim znanjima i iskustvom mogao da doprinese uspehu BOS-a, neka mi se javi u inbox. Thx, svaka pomoć dobrodošla!:
https://bos4.tours/?fbclid=IwAR1tOYuKKY6Visns3O9BKdCKc6tgZRaiEqeykW4cE4fCBvBkghE4HS_Zw0M

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com