Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Vojvodina na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Dođite po nove turističke novine iz Vojvodine            Turistička organizacija Vojvodine u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama AP Vojvodine učestvovaće na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u periodu od 23. do 26. februara 2023. godine. Posetioce štanda Turističke organizacije Vojvodine i ove godine očekuju brojni sadržaji. Turistička ponuda Pokrajine biće prezentovana putem inspirativnih štampanih i video materijala, sa akcentom na aktivnom odmoru i gastronomiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Temerin predstavlja bogatu turističku i privrednu ponudu opštine na Sajmu u Beogradu

  • PDF

Vožnja katamaranom Čigra po Jegrički doživljaj koji se pamti i prepričava            Već tradicionalno Turistička organizacija opštine Temerin na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavlja bogatu turističku i privrednu ponudu opštine na sopstvenom štandu u hali IV Beogradskog sajma. Potrudili smo se da priredimo razne promocije zajedno sa našim vrednim privrednicima i akterima u turizmu i time njihovu ponudu i proizvode približimo posetiocima sajma i pozovemo ih da posete našu opštinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Konferencijom za medije najavljen 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

  • PDF

Redakcija revije TOPSRBIJA i ove godine medijski partner Beogradskog sajma turizma            Na konferenciji za medije održanoj na Beogradskom sajmu najavljena najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 44. Međunarodni sajam turizma. Pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ od 23. do 26. februara 2023. godine u halama 1, 1A i 4 predstaviće se oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima je i osam novih država sa afričkog kontinenta. Zemlja partner 44. Sajma turizma je Narodna Republika Kina, sa kojom Srbija ima izvanredne partnerske odnose u privredi, kulturi i drugim oblastima, a ovogodišnji sajam biće prilika da se, uz pomoć i podršku Ministarstva za turizam i omladinu Srbije, unapredi turistička razmena. Sajam se, poput samog turizma, konstantno inovira i prilagođava turističkim prilikama i poslovnoj klimi u branši, kako bi se zadovoljila neprekidna želja ljudi za putovanjima i traganje posetilaca za novim destinacijama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nebojša Marušić: Klobásafest utiče na razvoj Bačkog Petrovca

  • PDF

Nebojša Marušić            Sa rekordnim brojem učesnika i posetilaca u subotu, 11. februara 2023. u Bačkom Petrovcu je održan Međunarodni festival kobasica - VIII Klobásafest. Nebojša Marušić, direktor Turističke organizacije opštine Bački Petrovac, uz Opštinu Bački Petrovac suorganizator ove maniefstacije, potvrđuje da je ova gastronomska istovremeno i turistička fešta, u čijem fokusu je kobasica, jednim delom zaslužna i TOO.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Osmomartovski sajam u Vršcu

  • PDF

Pozvani ste u Vršac grad vina, vetra i lepih manifestacija            Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac, ove godine drugi put organizuju Osmomartovski sajam. Povodom praznika Dana žena, 7 i 8 marta na Trgu Svetog Teodora Vršačkog, svim posetiocima na raspolaganju će biti lepeza kreativnih proizvoda, kako bi omogućili mnogim našim sugrađanima da odaberu „mali znak pažnje“ za svoje mame, bake, tetke, sestre, koleginice...

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promotivne turističke ture za Dan grada Sombora

  • PDF

Program manifestacija povodom proslave Dana grada Sombora            Turistička organizacija grada Sombora pod pokroviteljstvom grada Sombora
organizuje obilazak gradskoj jezgra Sombora „Grljenje gradskoj jezgra“ i upoznavanje sa
najpoznatijim znamenitostima u petak 17.02. i subotu 18.02.2023. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Iskoristite Dan grada Novog Sada kako biste ga bolje upoznali

  • PDF

Najavljene brojne turističke ture i pogodnosti za Dan grada Novog Sada            Carica Marija Terezija 1. februara 1748. godine potpisala je „Povelju slobodnog kraljevskog grada“ kojom je tadašnjem naselju Petrovaradinski šanac dat status slobodnog grada i novo ime koje i danas nosi. Ova privilegija je dobijena zahvaljujući građanima koji su bili željni slobode i koji su od carice otkupili ovaj status za 80.000 forinti. Upravo zbog toga, ovaj datum se obeležava kao Dan grada Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Džepni audio vodič u turističkoj ponudi grada Sombora

  • PDF

Sombor u objektivu Nikole Stojanovića            Turističksa organizacija grada Sombora predstavlja vam Džepni audio vodič na engleskom jeziku, za upoznavanje najvažnijih i najinteresantnijih lokacija u centru grada. Aplikacija se lako instalira, a nakon toga može se koristiti oflajn. Ista je nastala kroz projekat DANUrB+, u kome je Grad Sombor - JKP "Prostor" učestvovao kao pridruženi partner. Posetite link i skinite aklikaciju: https://pocketguideapp.com/en/sombor.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Loznica u Madridu

  • PDF

Uspešno predstavljanje Turističke organizacije Loznica španskim turistima            Turistička organizacija grada Loznice nastupila je na jednom od najvećih sajmova turizma FITUR 2023 u Madridu od 18. do 22. januara 2023. zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička organizacija opštine Žabalj obeležila početak Nove 2023

  • PDF

Marija Čupić            Tradicionalno druženje - Novogodišnji koktel, koji priređuje Turistička organizacija opštine Žabalj za svoje prijatelje i saradnike oko Srpske Nove godine, održan je i ove godine u prelepom prostoru restorana Golf kuba „Centar“, na ulazu u ovu opštinu. Uz lepe želje za dobro zdravlje i uspeh u poslu, Marija Čupić, direktor Turističke organizacije opštine Žabalj, tom prilikom se osvrnula na ono učinjeno tokom prošle i obavestila o planovima TO za ovu, 2023. godinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com