Thu05062021

Poslednja izmena:07:46:39 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Srbija može biti optimistična kada je domaći turizam u pitanju

  • PDF

Sa Online konferencije Turizam 2021            Konferencija „Turizam 2021: Na putu oporavka“, koju je organizovala kompanija Color Media Communications u saradnji sa Ministarstvom  trgovine, turizma i telekomunikacija uz podršku AMS Osiguranja, bila je posvećena brojnim aktuelnim pitanjima iz ove oblasti privrede. Na otvaranju konferencije ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da u odnosu na svet i Evropu, Srbija može biti optimistična bar kada je u pitanju domaći turizam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dobrodošli u Bač

  • PDF

Mladi čuvaju vekovnu tradiciju ovih prostora            Bač je zanimljiv po mnogo čemu, pa nije ni čudo što se ubraja u jedno od najznačajnijih vojvođanskih destinacija. Ukoliko krenete put ovog zanimljivog i atraktivnog mesta, znajte da vas uz predloge za vaš boravak koje u nastavku teksta sugeriše Turistička organizacija opštine Bač (http://www.turizambac.rs), čeka i mogućnost smeštaja u stotinjak kreveta u registrovanim seoskim domaćinstvima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turističke organizacije Zlatibor pokrenula sopstvene elektronske novine

  • PDF

Naslovna strana prvih elektronskih novina TO Zlatibor            Turistička organizacija Zlatibor (TOZ) objavila je prvo izdanje Elektronskih novina. U januarskom izdanju elektronskih novina TOZ je pripremila tekstove o aktuelnim dešavanjima u turizmu Zlatibora, turističkoj ponudi, velikim projektima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prva organizovana studijska poseta novinara Srbiji od izbijanja pandemije Covid-19

  • PDF

Zimska bajka na Kopaoniku            Turistička organizacija Srbije će, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, u periodu od 12-21. februara 2021. godine, biti domaćin švedskim novinarima međunarodnog turističkog biznis magazina i online portala Milestone. Ovo je prva organizovana studijska poseta novinara Srbiji od izbijanja pandemije Covid-19 u 2021. godini.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Branislav Knežević: Fotografijom do srca turista

  • PDF

Zajednički snimak TONS ekipe sa prvonagrađenom Aleksandrom Popović            Ograničenja izazvana pandemijom isprovocirala su kreativce za pokretanje novih projekata. Jedan od njih bio je foto konkurs Turističke organizacije Novog Sada - „ZIMSKA FANTAZIJA U NOVOM SADU - BIRAMO NAJLEPŠE ZIMSKE FOTOGRAFIJE“, koji je privukao preko 130 autora sa oko 400 fotografija grada. Pravo učešća imali su profesionalci i amateri, Novosađani i oni koji su ovaj grad fotografijom ovekovačili za uspomenu u poslednje dve godine, čime je konkurs dobio na masovnosti i raznovrsnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragan Kurucić: Fotografija priča priču

  • PDF

Dragan Kurucić            - Ovo je bio projekat na kome su svi u dobitku. I Turistička organizacija, i grad Novi Sad i učesnici. Ideja koja je potekla od direktora TONS-a, Branislava Kneževića, uz silan entuzijazam i voluntarizam njegovog tima doživela je potpun uspeh. Dugi niz godina radim za TONS i bez želje da laskam, moram da primetim da TO u kojoj je 13 zaposlenih, poslednjih 7-8 godina pokazuje da ima dara da napravi nešto posebno - istakao je Dragan Kurucić, fotograf i predsednik tročlanog žirija (uz Aleksandra Milutinovića - fotografa i Tihanu Putin - analitičara za promociju TONS-a) u nagradnom foto konkursu izbora fotografije na temu: „ZIMSKA FANTAZIJA U NOVOM SADU - BIRAMO NAJLEPŠE ZIMSKE FOTOGRAFIJE“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prva kolonija pustovanja u Loznici

  • PDF

Poster kao najava događaja            U cilju očuvanja kulturnog nasleđa Srbije i razvoja znanja u tradicionalnim tehnikama izrade rukotvorina održaće se prva po redu kolonija pustovanja od 8. do 11. februara 2021. godine u Loznici, u  Naučno-obrazovnom kulturnom centru „Vuk Karadžić“ u Tršiću. Kolonija se organizuje u saradnji Etno mreže iz Beograda i Grada Loznice, a uz podršku NALED-a i ambasada SAD, Kanade i Belgije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nove jadarske nošnje poklon Grada Loznica za jubilej KUD Karadžić

  • PDF

Loznica čuva tradiciju i običaje ovoga kraja            Ma prigodnoj svečanosti u utorak, 02. februara, obavljena je primopredaja novih jadarskih nošnji između Turističke organizacije grada Loznice i KUD-a "Karadžić" u foajeu Vukovog doma kulture uz prisustvo svih učesnika u projektu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TONS izabrao najlepše fotografije Novog Sada

  • PDF

Prvonagrađena fotografija Aleksandre Popović            Više od 130 učesnika podelilo je sa nama blizu 400 svojih fotografija, tokom trajanja  nagradnog foto konkursa „Zimska fantazija u Novom Sadu - Biramo najlepše zimske fotografije“ koji je organizovala Turistička organizacija Grada Novog sada (TONS). Fotografije učesnika ove godine uglavnom su inspirisane novogodišnjom rasvetom, kao i ličnim doživljajem destinacije. Međutim, veliki broj fotografija prikazuje trenutke radosti i impresije koje posetioci i sugrađani gaje prema Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promotivni materijal Turističke organizacije Vršac

  • PDF

Spremni promo materijali            Turistička organizacija Vršac je i tokom 2020. godine, uradila dvojezični katalog „Vršačke manifestacije“. Katalog je štampan na srpsko-rumunskom i srpsko-mađarskom jeziku i u njemu su predstavljene sve velike manifestacije sa kojima je Vršac poznat u zemlji i inostranstvu. Pre svega, tu su Dani berbe grožđa, Vinofest, Vršački venac, Vršačka pozorišna jesen, ali i one novije, ali isto tako poznate i posećene, kao što su Vind fest, Way of Life, seoske slave.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com