Fri09172021

Poslednja izmena:10:59:19 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Podrška programu Asocijacije Forest - Budite zdravi i srećni, budite prirodni

  • PDF

Dr Milan M. Popović            Kako u praksi izgleda program očuvanja i unapređenja zdravlja „Utišaj stres, pojačaj zdravlje“, imali su prilike da iskuse turistički radnici i novinari u subotu, 04. juna u Etno kući „Putnik“ u Kupinovu. Domaćini ovog skupa bili su Ljubica Bošković, direktorica Turističke organizacije opštine Pećinci, Petar Odobašić, arheolog TOO Pećinci i dr Milan M. Popović, iz „Asocijacije prirodne i šumske medicine - Forest“, kao direktni promoter ovog programa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Demonstracija šumskog wellness programa TOO Pećinci turističkim radnicima i novinarima

  • PDF

Pozdravni govor direktorice TOO Pećinci Ljubice Bošković            Jedno je o nečemu slušati, čitati, sasvim drugo je nešto iskusiti. Da bi približili svoju originalnu turističku ponudu, iz Turističke organizacije opštine Pećinci su došli na ideju da pozovu turističke radnike i predstavnike medija, da se na neposredan način upoznaju sa programom očuvanja i unapređenje zdravlja „Utišaj stres, pojačaj zdravlje“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Radmila Bobić: U Šidu se svašta može saznati, doživeti, dobro pojesti i popiti

  • PDF

Radmila Bobić u ambijentu Muzeja naivne umetnosti Ilijanum            „Naš zadatak je da negujemo i promovišemo tradiciju ovog područja koje se nalazi na tromeđi Srbije, BiH i Hrvatske i mesto je prolaza, ali svojom turističkom ponudom nastojimo da sve više budemo mesto ostanka.“ Ovom tvrdnjom gospođa Radmila Bobić iz Turističke organizacije opštine Šid započela je intervju za portal www.topsrbija.com.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TONS raspisao nagradni literarni konkurs

  • PDF

Zajednički snimak pobednice ovogodišnjeg foto konkursa Aleksandre Popović sa predstavnicima TONS-a            Turistička organizacija Grada Novog Sada raspisala je nagradni literarni konkurs pod nazivom „Novi Sad - harmonija koja inspiriše - zapisi i doživljaji Novog Sada“. Konkurs traje od 01. juna do 01. septembra 2021. godine. Stručni žiri će izabrati 5 najboljih radova, a proglašenje dobitnika biće objavljeno na sajtu www.novisad.travel na Evropski dan jezika, 26. septembra 2021. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Neum u Novom Sadu: Nova morska destinacija srpskih turista

  • PDF

Sa turističke promocije Neuma u novosadskom hotelu Park

            Turistička promocija Neuma, održana je u utorak, 25. maja, u Hotelu „Park“, uz prisustvo Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada i Dragana Jurkovića, predsednika opštine Neum, turističkog grada koji poslednjih godina doživljava ekspanziju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Loznica predstavila svoju turističku ponudu Beograđanima

  • PDF

Ekipa TOG Loznica na manifestaciji u Beogradu            Turistička organizacija grada Loznice je tokom proteklog vikenda imala dva promotivna nastupa u Beogradu i predstavila turističke potencijale svoga grada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Beograđani zainteresovani za turističku ponudu Vojvodine

  • PDF

Direktorica TO Vojvodina Nataša Pavlović u intervju za predstavnike medija            Turistička organizacije Vojvodine učestvovala je u subotu 15.05.2021. godine u na događaju organizovanom povodom najave kampanje „Biram Srbiju” i početka letnje sezone u našoj zemlji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MUZEJI ZA 10 U SOMBORU

  • PDF

Sombor prigodnim izložbama obeležava Dan muzeja            Manifestacija MUZEJI ZA 10 je nacionalna muzejska inicijativa, najveća u Srbiji i jedinstvena u Evropi, koja se ove godine održava po sedmi put pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Koordinira je Nacionalni komitet Međunarodnog saveta muzeja - ICOM Srbija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Nataša Pavlović o preduzetništvu u turizmu

  • PDF

Dr Nataša Pavlović            Prvi online Sajam preduzetništva održan je 22. i 23. aprila na platformi Novosadskog sajma ExpoOnline.rs, u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Novosadskog sajma. Svrha ovog događaja, sa fokusom na mikro, mala i srednja preduzeća, bila je da kroz prihvatljivu formu, s obzriom na aktuelnu situaciju, pruži podršku, i da priliku za povezivanje privrednika/preduzetnika, razmenu ideja, iskustava, proširivanje poslovne saradnje itd. Teme zastupljene na panelima odnosile su se na regionalnu saradnju privrede i preduzetnika, očuvanje starih zanata, podršku mikro, malim i srednjim preduzećima na putu digitalne transformacije poljoprivrede.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zlatibor spreman za prazničnu navalu gostiju

  • PDF

Zlatibor - za svakog po nešto            Zlatibor, najposećenija planina Srbije, i ove godine za uskršnje i prvomajske praznike očekuje veliki broj gostiju, koji će te dane iskoristiti za odmor na ''zlatnoj planini''. Hoteli, agencije, restorani, zabavni parkovi i brojne atrakcije spremno dočekuju sve posetioce koji planiraju da svoj prolećni odmor provedu na čistom vazduhu, u netaknutoj prirodi i uz mnoštvo sadržaja. U proteklom periodu turistički poslenici Zlatibora posebnu pažnju usmerili su na poštovanje epidemioloških mera. Bezbednost posetilaca i redovna dezinfekcija biće prioritet i tokom predstojećih praznika, kako u ugostiteljskim objektima, tako i na svim javnim površinama, lokalitetima i zabavnim parkovima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com