Sun11282021

Poslednja izmena:12:33:19 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

SRBIJA MEĐU NAJBOLJIM DESTINACIJAMA SVETA ZA 2022. GODINU

  • PDF

Fruškogorska vina sve cenjenija            Srbija je među najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu, prema ocenama prestižnog američkog portala Conde Nast Traveller. Uzevši u obzir situaciju koja se odvija na globalnom nivou, lista najboljih destinacija je ove godine važnija nego ikad, navodi se u tekstu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKI CVET TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI NOVI BEČEJ

  • PDF

Podrška Novobečejcima            Turistička organizacija opštine Novi Bečej zaslužila je da bude dobitnik TURISTIČKOG CVETA za 2021. godinu, najvišeg priznanja koji u turizmu dodeljuje Turistička organizacija Srbije. Za to postoji više argumenata.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Online život: putovanje na klik

  • PDF

Online rezervacije u fokusu            Covid kriza koja nas je zatekla prethodne i ove godine, doprinela je da se i u Srbiji širom otvore vrata online digitalnog sveta. Ćaskanje sa prijateljima, online rad od kuće, online naručivanje hrane, kupovina garderobe, tehnike, avio karata...postali su deo svakodnevnog života. Da ne ulazimo u analizu je li to dobro ili ne  -  kad se nađeš u situaciji da su ti izlasci ograničeni, online rezervacije i naručivanje predstavljaju pravi spas!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Predstavljen program Evropske prestonice kulture

  • PDF

Novi Sad            Novi Sad uveliko odbrojava dane kada će postati Evropska prestonica kulture i to kao prvi grad koji je poneo tu prestižnu titulu ispred zemlje kandidata za EU, a sada je predstavljen i veći deo programa koji će u godini titule biti raspoređen u osam programskih lukova. Pored toga što je veći deo projekata koji će biti realizovani u godini titule sada dostupan svima na zvaničnom sajtu „Novi Sad - Evropska prestonica kulture”. Predstavljanje programa „Novi Sad - Evropska prestonica kulture”: prati i video koji možete pogledati na : https://youtu.be/Q4Y912RtDaI.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uz Vino i gitare zatvorena uspešna sezona u Keltskom selu

  • PDF

Milan Bogojević (prvi s leva) u društvu inđijskih vinara            Festivalom „Vino i gitare“ održanim u petak, 15. oktobra, Turistička organizacija opštine Inđija kompletirala je spisak brojnih događanja, i stavila tačku na ovogodišnju sezonu u Keltskom selu. Direktor TO opštine Inđija Milan Bogojević, nije krio zadovoljstvo što je i ova manifestacija prošla sa uspehom, kao i podatak da su joj podršku pružili pomoćnik pokrajinskog sekretara Milan Jarić ispred Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, i dr Nataša Pavlović, direktorica Turističke organizacije Vojvodina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Niš - centar poslovnog i kongresnog turizma jugoistočne Srbije

  • PDF

 Niš jedinstven grad za organizaciju poslovnih skupova, seminara i kongresa            Niš, grad burne istorije, smešten na raskrsnici puteva, vekovima je bio mesto na kome su se susretale različite kulture i civilizacije. Zahvaljujući zaostavštini različitih naroda koji su u njemu živeli, Niš je danas grad impozantne kulturno-istorijske baštine koju u retko gde možete videti u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Iskorišćene i prokockane šanse turističke privrede u vreme pandemije

  • PDF

Borislav Despotović            Obeležavanje Svetskog dana turizma (27. septembra) ove godine je bilo usmereno na oporavak ove privredne grane, jedne od najviše pogođenih u prethodnom periodu, ali i njegovoj budućnosti. U svečanoj sali Privredne komore Vojvodine (PKV), održana je Konferencija na kojoj se raspravljalo, između ostalog i na temu „Turizam, potencijal i šanse koje je donela pandemija“. Moderator ovog panela bio je Borislav Despotović, novinar i urednik na Radio televiziji Vojvodina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TONS odabrao najlepše radove nagradnog literarnog konkursa

  • PDF

Novi Sad, insciracija tekstopiscima, učesnicima konkursa TONS-a            Više od 80 učesnika poslalo je preko 100 svojih tekstova, tokom trajanja nagradnog literarnog konkursa „Novi Sad - harmonija koja inspiriše - zapisi i doživljaji Novog Sada“.
            Tekstovi učesnika uglavnom su inspirisani omiljenim mestima, pejzažima i raznim lokalitetima u Novom Sadu i okolini, lokalnim specijalitetima i domaćim vinima. Najveći broj radova prikazuje impresije koje posetioci i sugrađani gaje prema Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vojvođanski ručak promovisan na Poljoprivrednom sajmu

  • PDF

Sa promocije na štandu Turističke organizacije Vojvodine na Novosadskom sajmu            Ekskluzivna promocija kampanje pod nazivom „Vojvođanski ručak“, koja se sprovodi u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam i Privrednom komorom Vojvodine, održana je u ponedeljak, 20. septembra u okviru izložbenog prostora Turističke organizacije Vojvodine, u hali 1 Novosadskog sajma, na ovogodišnjem 88. Poljoprivrednom sajmu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Inđija na putu ka turističkom centru Vojvodine

  • PDF

Direktor TOO Inđija Milan Bogojević (levo) sa prijateljima, zadovoljan ovogodišnjim Beška Festom            Dan vojvođansko-bavarske kulture „Beška Fest 2021“ održan je prvog vikenda septembra na sportskom terenu u centru Beške. Osim promocije domaćih gastro specijaliteta i proizvoda etno radionica, predstavili su se proizvođači vina i piva, svi iz opštine Inđija. Najživopisnije je bilo na bini, gde su lokalna kulturno-umetnička društva, pevačke grupe i folklorni ansambli demonstitali lepotu pesme i igre iz svih krajeva Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com