Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Najmlađa turistička organizacija Lajkovac

  • PDF

Detalj sa štanda TO Lajkovac na Beogradskom sajmu turizmaTuristička oragnizacija opštine Lajkovac postoji tek dve godine i najmlađa je turistička organizacija u Srbiji. Predstavljanjem na Sajmu turizma u beogradu pokušala je da skrene pažnju javnosti na turističke destinacije svog kraja. Vodenice na Kolubari i Toplici već su probudile interesovanje u zemlji i inostranstvu, naročito kod umetnika iz Srbije, Rusije, Crne Gore, Makedonije..., koji su organizovali likovne kolonije i multimedijalne programe.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turističko-nautička sezona u Beogradu biće otvorena u četvrtak

  • PDF

Beograd sve atraktivnija destinacija na nautičkoj karti DunavaUplovljavanjem prvog broda „Viking Aegir“ na Međunarodno putničko pristanište Luke „Beograd“ (Plato ispred zgrade Lučke kapetanije, Karađorđeva br. 6), u četvrtak, 20. marta, u 12 časova, svečano će biti otvarena turističko-nautička sezona 2014. u Beogradu. Oko 180 turista iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Kanade uploviće u Međunarodno pristanište „Luka Beograd“, u organizaciji najvećeg evropskog turoperatora Viking River Cruise ((www.vikingrivercruises.com), a u okviru sedmodnevne ture pod nazivom „Vrata istočne Evrope“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sombor sve zanimljivija turistička destinacija

  • PDF

Slikar Jene Višinka, atrakcija štanda TO Sombora na Beogradskom sajmu turizmaNa nedavno održanom 36. Međunarodni sajam turizma, na Beogradskom sajmu, među brojnim izlagačima iz Srbije i inostranstva, predstavila se i Turistička organizacija grada Sombora. Turistički radnici Sombora nastupili su na sopstvenom štandu u hali 4 Beogradskog sajma. Tokom četiri sajamska dana uz ponudu TO Sombor, predstavili su i „Dida Hornjakov salaš“, UG „Vikend“ Bezdan, klaster „Somborski salaši“, i UG „Podunav“ Bački Monštor.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Čačansko-milanovačko-dragačevski kraj destinacije sa najraznovrsnijim sadržajima u Srbiji

  • PDF

Jedinstvena Ovčarsko-kablarska klisura, svetski turistički biserTurističke organizacije Čačka, Gornjeg Milanovca i Dragačeva, još jednom su uspešno predstavile turističku ponudu ovog dela Srbije na najposećenijioj smotri ljubitelja putovanja – Beogradskom sajmu turizma. Na zajedničkom štandu sa TO Čačka, Gornjeg Milanovca, Atomske banje Gornja Trepča i Ugostiteljsko-turističkog preduzeća „Morava“ a.d. Čačak, organizatori putovanja, mediji i posetioci, mogli su dobiti sve neophodne informacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nenad Ostraćanin: Raška oblast obdarena istorijom i lepotom

  • PDF

Nenad OstraćaninNa 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, predstavila se i Turističko sportska organizacija Raška. Svoju turističku ponudu TSO Raška je fokusirao na dva turistička proizvoda koja donose određen profit: Kopaonik i manastir Gradac.
Ove atipične zimske sezone 2013/14-te, Kopanik je bila jedan od retkih ski destinacija u ovom delu Evrope koja je i zahvaljujući sistemu osnežavanja, koliko toliko imala snega, što je uticalno da konačni efekti ove zimske sezone na kraju budu pozitivni.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Budva spremna za turističku sezonu i EXIT

  • PDF

Aleksandar ArmenkoZa nastup na 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, grad Budva, TO Budva i turistički poslanici, agencije i hotelijeri, potrudili su se da bude veseo i raspevan, letnje morski, jer je srpsko tržište za turističku privredu Crne Gore još uvek najznačajnije tržište u okruženju. Pod sloganom FULL.FEEL.BUDVA. brojnoj publici su želeli da prenesu poruku da je Budva destinacija u kojoj svako u skladu sa svojim potrebama, htenjima i materijalnim mogućnostima može da kreira svoj potpun osećaj odmora.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sjajna promocija Novog Sada na Beogradskom sajmu turizma

  • PDF

Branislav Knežević (desno) i Aleksandar Armenko potpisali su protokol o saradnji TO Novog Sada i TO BudveTuristička organizacija Grada Novog Sada tradicionalno na Beogradskom sajmu turizma promoviše svoje najnovije projekte za tekuću godinu, kao i predstavnike turističke privrede i turističke potencijale Grada Novog Sada. Ovoga puta bilo je to na drugoj lokaciji, u samom centru hale 4 Beogradskog sajma, u potpuno novom ambijentu, pokazalo se odlično odabranim i sa dobrim i atraktivnim nastupima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vojvodina je čudesna i neistražena destinacija

  • PDF

Gvozden PerkovićTO Vojvodine je na 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu po starom i proverenom receptu nastupila sa brojnim predstavnicima lokalnih vojvođanskih opština, sa objedinjenom ponudom i svakodnevnim programima. Direktor TO Vojvodina, Gvozden Perković, smatra da je Beogradski sajam turizma tradicionalno dobro mesto da se razmene informacije i iskustva, da je iz godine u godinu sve bolji i da je pun ponude i tražnje, te kao takav pravo mesto da se Vojvodina predstavi kao zanimljiva i atraktivna turistička destinacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

GTO Kragujevac na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Ekipa GTO KragujevcaOd 27. februara do 2. marta 2014. godine u Beogradu će biti održan 36. Međunarodni sajam turizma, na kojem će Gradska turistička organizacija Kragujevac predstaviti turističku ponudu i potencijale grada i okoline.
Za organizatore putovanja Kragujevac je pripremio ponudu jednodnevnog i višednevnog boravka u gradu koja uključuje i posetu najznačajnijim lokalitetima u okruženju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svo bogatstvo Srbije na Beogradskom sajmu turizma

  • PDF

Sa prošlogodišnjeg nastupa Studia Alektik na štandu TOS-aTuristička organizacija Srbije (TOS) u centralnom delu hale 4 Beogradskog Sajma predstavlja celinu turističkih potencijala, kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih bogatstava naše zemlje na 36.Međunarodnom sajmu turizma ITF u Beogradu, koji se održava od 27. februara – 02. marta 2014.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com