Fri10232020

Poslednja izmena:10:58:48 AM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO

Prisustvovali smo

Reč dve o invalidima

  • PDF

Ministar Zoran Đorđević otvario je izložbu u Katoličkoj porti.            Projekat „Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet“, sa izložbom i tribinama na temu poznatih osoba koje su svojim dostignućima na polju nauke, umetnosti i dr. oblasti zadužili čovečanstvo, sprovode kompanija „Color Media Communications", u saradnji sa Ministarstvom za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, Kancelarijom za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije, Apatinskom pivarom i ambasadama stranih država u Beogradu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Poslovni forum sa Republikom Srpskom u Privrednoj komori Vojvodine

  • PDF

Dogovorena još intenzivnija saradnja Republike Srpske i Vojvodine            U cilju postizanja boljih poslovnih rezultata i višeg stepena saradnje, u Privrednoj komori Vojvodine (PKV) u četvrtak, 06. juna održan je Poslovni forum sa Republikom Srpskom, u organizaciji Pokrajinske vlade i PKV kao jedna od manifestacija „Sajma zavičaja“. Ovim povodom okupilo se preko 70 privrednika iz Republike Srpske i Republike Srbije, kao i predstavnici najznačajnijih institucija u regionu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vanja Grbić: Granice ne postoje

  • PDF

Sa motivacionog predavanja Vanje Grbića na Privrednoj akademiji u Novom Sadu            Vanja Grbić, gost predavač na Fakultetu za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, imao je  priliku da razgovara sa studentima, a oni da čuju iskustva iz njegove prebogate sportske karijere.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

NOVI SAD PIONIR U PROMOCIJI SRPSKIH PROIZVODA SA KOSOVA I METOHIJE

  • PDF

Sa potpisivanja sporazuma o saradnji Razvojnih agencija KiM i Bačke            Otvaranju „Kosmetskog kutka“ u pasažu hotela “Vojvodina” u centru Novog Sada, u sredu, 20. februara, prethodio je Biznis forum u Leposaviću u septembru prošle godine na kojem je učestvovalo 130 privrednika iz Centralne Srbije i Kosova i Metohije, a realizacija poslovnih prilika ovim činom potvrđena. Naime, osim „Kosmetskog kutka“ i predstavljanju srpskih proizvoda sa području Kosova, kao i riznice vina, u Novom Sadu su se u prodaji po prvi put, na organizovan način, našli proizvodi privrednika sa Kosova i Metohije u u trgovinskom lancu prodavnica UNIVEREXPORT DOO.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Milan Munižaba PMF: Uz cirkus i gastro zanimacije, položismo ispit iz animacije

  • PDF

Aplauzi za devet veličanstvenih i njihove kolegeStudent Milan Munižaba, rukovodilac tima studenata treće godine koji je realizovao projekat „Uz cirkus i gastro zanimacije polažemo ispit iz animacije“ (praktični ispit iz predmeta Animacija u turizmu), naš je sagovornik povodom 45 po redu realizovane animacije u turizmu, koju već 15 godina u različitim ambijentima organizuje Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu, predvođen profesorima Anđelijom Đžigurski i Igorom Stamenkovićem, uz logističku podršku gastronoma i hotelijera, kako profesora, tako i studenata ovoga fakulteta, pomoći Grada Novog Sada i brojnih sponzora i donatora. Animacija o kojoj pričamo sa projekt menadžerom Munižabom, dogodila se u restoranu „Ribarac“, u četvrtak 31. januara 2019. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Milan Munižaba PMF: Uz cirkus i gastro zanimacije, položismo ispit iz animacije

  • PDF

Aplauzi za devet veličanstvenih i njihove kolege            Student Milan Munižaba, rukovodilac tima studenata treće godine koji je realizovao projekat „Uz cirkus i gastro zanimacije polažemo ispit iz animacije“ (praktični ispit iz predmeta Animacija u turizmu), naš je sagovornik povodom 45 po redu realizovane animacije u turizmu, koju već 15 godina u različitim ambijentima organizuje Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu, predvođen profesorima Anđelijom Đžigurski i Igorom Stamenkovićem, uz logističku podršku gastronoma i hotelijera, kako profesora, tako i studenata ovoga fakulteta, pomoći Grada Novog Sada i brojnih sponzora i donatora. Animacija o kojoj pričamo sa projekt menadžerom Munižabom, dogodila se u restoranu „Ribarac“, u četvrtak 31. januara 2019. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

100 ŽENA NA KONFERENCIJI ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO U BIZNISU, MEDIJIMA I KULTURI

  • PDF

Iskustvo i mladost na jednom mestu - u hotelu Sheraton u Novom SaduProjekat “Women in Business, Media & Culture” kompanije „Color Media Communications“ posvećen podsticanju ženskog preduzetništva u ovim oblastima, podržan od Vlade Republike Srbije, održan je u utorak, 20. novembra u hotelu „Sheraton“ u Novom Sadu. Na jednom mestu našlo se 50 žena koje su uspele u biznisu, medijima i kulturi, a sa njima za istim stolom sedelo je 50 studentkinja koje žele da se po završetku studija oprobaju u ovoj oblasti: da budu uspešne preduzetnice, da pokrenu svoj blog ili medij, da uspešno prodaju svoje umetničko delo ili organizuju koncert.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uz druženje i dobro raspoloženje završeni XV Susreti gljivara na Iriškom vencu

  • PDF

Zajednički snimak dela učesnika sa jesenje gljivarske manifestacije GDNSOvogodišnji „Susret gljivara na Iriškom vencu“, u organizaciji Gljivarskog društva Novi Sad i uz podršku Nacionalnog parka „Fruška gora“ i UPR JP Srbijagas, održani su u nedelju, 28. oktobra po petnaesti put. Ovaj mali, ali značajan jubilej svojim prisustvom pozdravila su skoro sva gljivarska društva Srbije, kroz trodnevno druženje i gljivarenje na Fruškoj gori.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Južni vetar: Film koji pomera granice srpske kinematografije

  • PDF

Maestralni Miloš BikovićPo ustaljenoj praksi, posle beogradske premijere, ekipu filma „Južni vetar“, kao i sam film, pozdravila je u Areni Cineplex i novosadska publika. Krimi triler reditelja Miloša Avramovića, te glumačka ostvarenja glavnih aktera Miloša Bikovića, Jovane Stojiljković, Dragana Bjelogrlića, Srđana Todorovića, Jasne Đuričić, Bogdana Diklića i drugih nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Za treći Novosadski Oktoberfest tražila se karta više

  • PDF

Novosadski Oktoberfest 2018. nadmašio sva očekivanjaSumma summarum ovogodišnjeg izdanja Novosadskog Oktoberfest-a održanog 19. i 20. oktobra 2018. u Master centru Novosadskog sajma u organizaciji „Color Press Group“, bila bi: rekordaan broj izlagača, posebno prisustvo predstavnika kraft piva više nego ranijih godina, zabavni program bogatiji i sadržajniji nego ranijih godina. A na sve to su odgovorili pivopije i podržavaoci ovakvog događaja svojim dolaskom u većem broju nego ranijih godina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com